cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Punertavien lehtien seassa

Jätä kommentti

Olen kytistellyt tuota parkkipaikan lehtiköynnösseinää koko loppukesän, että milloin se alkaa punertaa. Viime syksynä siinä ainakin oli upeat värit ja harmitti, kun se jäi sitten kuvaamatta. Kesällä olenkin siitä jo useasti kuvia näpsinyt ja miettinyt, että sopisihan tuo kivasti taustaksi myös asukuville.

En ole nyt viime aikoina jaksanut kuvailla mitään asuja, plus kun olen liikkunut about samoissa vaatteissa koko ajan. Kuulostaa varmaan pahalle, mutta se on just hyvä juttu, kun käytössä on ollut vaan niitä pelkkiä kivoja vaatteita. Olen nimittäin vienyt tässä kesällä kirppikselle ja kierrätykseen suurimman osan mun vaatteista. Ja niitä oli paaaljon. Ei se ihme, jos kaapista ei ikinä tuntunut löytyvän mitään päällepantavaa, kun ei siellä oikeasti ollut mitään. Sen siitä saa kun säilyttää samoja kamoja kymmenen vuotta, roudaa jatkuvasti kirppikseltä uutta tilalle eikä ikinä heitä mitään menemään… Mutta ai että olen iloinen nyt! Olisi tuolla vielä kasa semmoisia juttuja, joista mietin, onko niille käyttöä, mutta vielä en ole raaskinut heittää niitä pois. Huh, tämähän alkaa kuulostaa jo kuin jollekin himohamstraajan tunnustuksille. :D Onko kellään muilla samanlaisia ongelmia?

Tää mekko on vissiin oikeasti tunika, mutta tää on vähän liian iso mulle niin olen sitten käyttänyt tätä mekkona. Postimyynnistä löytyi aikoinaan neljällä eurolla, niin en sitten jaksanut lähteä tuota enää palauttelemaan. Kaulassa roikkuu kaksi korua samaan aikaan. Jo aiemmin näyttämäni pupukoru ja toinen muistaakseni KappAhlin koru jostain reilun vuoden takaa. Ja niin, uusi hattu päässä tottakai, se on niin ihanin!

Asun tiedot: mekko JSFN Catalog outletista / sukkahousut Seppälä / kengät Andiamo / laukku Jouni Exclusive / hattu kippikseltä / kaulakorut Seppälä ja KappAhl

I’ve been watching this vinewall on our parking lot for a while to see when the leaves begin to change to autumn colours. Last autumn it had so lovely colours and I forgot to photograph it. This time I’m not gonna miss it! Also, I thought that it would make a great background for outfit photos. I haven’t taken lot of outfit photos lately, cause I’ve been wearing mostly the same clothes (that I love) everyday. I sold most of my clothes at the flea market and donated away. I’ve been hoarding some of them for way too long and I never wore them. Feel so much better now! This dress is actually a tunic, but it’s long enough for me to wear as a dress. The hat is new and thrifted. I love love love it!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s