cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Rikas jos oisin…

7 kommenttia

Hahaa, tiesin, että tälle upealle zimbabwelaiselle setelille olisi vielä joskus käyttöä! Tämä oli kulkeutunut jostakin meille ja pistin talteen, koska onhan tuo summa nyt tuossa ihan älytön! :D Nyt kun Get Inspired -blogissa on tuoreen materiaalihaasteen aiheena käyttää jotakin seteliä tai kolikkoa skräppäyksessä, niin seteli pääsi sivuun. Mukaan pistin myös yhden vanhan Viron setelin.

Sivuun tuli aiheeksikin sitten kuin varkain mietintöjä siitä, mitä tekisin jos oisin rikas. Oikeastaan eihän tuo koko sivu olisi edes riittänyt sille tekstimäärälle, mutta jospa sitä nyt vaan hillitysti listaisi muutaman pienen jutun. :P

Värimaailman sivuun nappasin osittain tuosta setelistä. Noin tummansinisiä koristeita ei kuitenkaan tehnyt mieli käyttää, vaan päädyin vähän vaaleampiin sinisen sävyihin. Askarrellessani tuli sellainen déjà vu, että värit ovat nyt kyllä jostakin tutut ja sitten törmäsin uudestaan näihin Maikon ihaniin kortteihin ja tajusin, että sieltähän se väri-inspiraatio olikin tullut mulle!

”If I were rich. I would travel a lot, buy my own house, would throw a megaparty for my friends, I would start my own firm, shop or coffee house, would give more money to charities and buy a Delorean!” I knew there would be use for this note from Zimbabwe! It came to our house from somewhere and I put it aside, because the number in that note is so ridicilous! This week in Get Inspired -blog, you have to use note or a coin in a scrappage. So I used this note along with an old estonian note. I was inspired by the colours of the note and these cards made by Maikko.

Mainokset

7 thoughts on “Rikas jos oisin…

  1. Tää on niin järisyttävän UPEA!!! Voi kun itsekin osaisi tehdä tällaisia… Mun sivuista tulee aina niin simppeleitä ja kliinisiä vaikka kuinka yritän revitellä! =) Onneksi pääsee nauttimaan toisten osaamisesta!

  2. Onpa hauska, tosi railakas! Taitavasti tehty!

  3. Vähänkö magee!!! Ihanat värit, kaunis kokonaisuus! Tää asettelu täytyyjoku kerta skräpistää!

  4. Mahtisidis sivun aiheeksi! Tosi kivasti tehty!

  5. Kiitos :) Pitkästä aikaa oli muuten 12×12 sivu, wohoo! Pitää tehdä lisää, koska nyt on muovitaskujakin jee :)

  6. Oi joo joi! Ihana sivu, ihanat värit.

  7. Ja enpäs ole edes kuolaamiseltani tätä kommentoinut ;D Mutta niin mahtissivu on, että heti oli pakko yrittää apinoida ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s