cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Muutamia ostoksia

4 kommenttia

Tuli käväistyä Tiimarissa ja ilokseni huomasin, että sieltä löytyi näitä tämmöisiä jalokivitarroja ja helmitarroja, joihin olen tällä hetkellä aikalailla hurahtanut! En ennen ole ollut askarteluissa niin kovasti kimaltavien juttujen perään, mutta nyt tuntuu että bling blingiä tarvitaan joka korttiin! Mukaan tarttui myös perhoslävistin. Kyllähän näitä kuviolävistimiä on lisää saatava, jotenkin olen nyt vasta tajunnut näidenkin kätevyyden.

Jo aiemmin tuli kuvailtua ostoksia mitä tein kesällä käydessäni Askartelupuoti Piassa Jyväskylässä, mutta ovat jääneet vilauttamatta. Kaupassa olisi ollut vaikka mitä kivaa, mutta en jaksanut kantaa kovin paljoa mukanani, joten ostokset jäivät näin maltillisiksi. Sassafrasin tarroja en voinut vastustaa ja nuo kalvot ovat tosi kivoja myöskin. Kauppa sijaitsee keskustassa kauppakeskus Forumissa, joten kannattaa piipahtaa, jos on sielläpäin käymässä.

Yllä äidiltä saamiani vintagekuva-arkkeja. Sainkin näitä aikamoiset kasat, joten kortteja kyllä syntyy. Näitä saa tilattua mm. Taitopuoti Paperinauhasta. Ne löytyvät korttikuvat-valikon alta, arkit-osiosta ja näitä siis myydään ihan yksittäisinä arkkeina. Suurin osa on suunnilleen A4-kokoa.

Mainokset

4 thoughts on “Muutamia ostoksia

  1. jaahas, noita timangeja on sitten vissiin haettava tiimarista :D tuo perhosleikkuri mulla jo onkin, ja se on ihan paras. sitä on tullut käytettyä niiiin monessa kortissa :D

  2. Hei, mitä nuo Tiimarin blingit maksoivat paketilta? Nuo olisivat täydellisiä erääseen toimeksiantoon joka minulla on työn alla.

  3. Noi blingit oli 2,49 e / 120 kpl ja 1,99 e / 80 kpl -paketit.

  4. Blingiä ja pääjuttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s