cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Järjestelyjä, ostoksia ja arvontoja

5 kommenttia

Olen viimeiset pari viikkoa siivonnut urakalla kaappeja. Käynyt läpi vanhoja laatikoita ja heittänyt vanhaa tavaraa roskiin ja roudannut kassikaupalla kirppikselle ja kierrätykseen. Tekee aika hyvää tehdä tilaa kaappeihin. Paljon turhaa tavaraa sieltä löytyykin, varsinkin varastokopista jonka kävin myöskin läpi. Mukavaa, kun ei ole enää sielläkään roinaa lattiasta kattoon saakka. Nyt oisi to do -listalla seuraavanlainen urakka.

Tilasin muutaman albumin ja muovitaskuja lisää mun skräppisivuille. Jo aiemminkin, kun olen albumeja ostanut, huomasin jo alkuunsa, etteivät kaikki jo tehdyt sivut niihin mahdu. Saati sitten mitä tulen lähiaikoina tekemään. Näyttäisi pahasti sille, että tälläkin kertaa käy samoin.

Lisäksi mun pitäisi paikallistaa kaikki sivut, jotka ovat aikalailla ympäri kämppää eri kaapeissa, koska alkuperäinen, irrallisille skräppisivuille tarkoitettu hylly tuli liian täyteen! Samalla ajattelin järjestää nuo vanhat albumit uusiksi. Osittain olenkin niitä jo aiemmin järjestellyt värien mukaan. Nyt pitäisi onnistua entistä paremmin, kun on enemmän sivuja tehtynä. Eli haluan samanhenkiset tai väreiltään samanlaiset sivut vastakkaisille aukeamille. Samoista aiheista olevat sivut olisi myös kiva saada peräkkäin, mutta se ei ole niin välttämätöntä. Yksi albumi mulla on koottuna aikajärjestyksessä, mutta puran sen mahdollisesti myös. Millä tavalla te täytätte teidän albumeita?

Mulla on noita letter-koon albumeita nyt kaksi, kun niitä sivuja valmistuu sen verran enemmän. 12×12 albumeihin sopii kivasti sen kokoiset kyllä myös, aina sinne tänne isompikokoisten sivujen väliin.

Albumitarvikkeiden lisäksi tilasin myös Paperikierteestä vähän muutakin askartelusälää. Vähän helmikoristeita, paperilehtiöitä pari ja papereita tarjouksesta! Tiedän, mulla on ihan liikaa paperia, mutta eikai se pari sinne joukkoon nyt oo niin kauheeta, eihän?

Toisaalta mua ei haittaisi yhtään voittaa tuo ylemmän kuvan palkinto. (Hieno aasinsilta eikös?) A thousand sheets of paper -blogissa arvotaan tuhat arkkia paperia. Lisäksi muitakin pienempiä paperipaketteja ja leimasimia. Arvontoja on meneillään myös suomalaisissa blogeissa:

I’ve bought some new scrapping stuff and more albums and pageprotectors for my pages. I’m planning to organize all my pages so that the facing album pages fit together in colour and mood. Also, there’s some blog candy at Finnish blogs. And A thousand sheets of Paper -blog is giving away thousand sheets of paper! And also other lovely piles of paper and stamps!

Mainokset

5 thoughts on “Järjestelyjä, ostoksia ja arvontoja

 1. Täyttelen albumeita kronologisessa järjestyksessä. Kullekin lapselle on oma albuminsa ja itselleni oma. Aikajärjestys on tässä monen albumin järjestelmässä sen verran yksinkertainen ratkaisu, etten ole edes harkinnut muuta… vaikka mainitsemasi värijärjestys olisi varmaan tosi kiva!

 2. mullakin on hyllyn reunalla kamala pino, kun en saa laitettua niitä albumiin millään.. lohduttavaa, että muillakin on samanlaista!

  nyt ostin uuden (eli vasta toisen) albumin ja haaveilen myös jostain samantyyppisestä systeemistä kuin sinä eli samanhenkistä samalle aukeamalle. mulla on kuitenkin niin erityyppisiä sivuja, etten jotenkin kestäisi kahta aivan erilaista samalla aukeamalla. esimerkiksi lahja-albumissanihan on paljon eri värejä ja muutenkin erlaista meininkiä, mutta aukeamat ovat kuitenkin samantyyppisiä. usein tulen jo valmiiksi tehneeksi samanhenkisiä sivuja samalla kertaa, kun jää ”putki päälle”, mikä tietysti helpottaa asiaa.

  ja toisaalta olisi kiva ottaa oma albuminsa esim pyöräaiheisille sivuille, kun niitä on varmasti tulossa enemmänkin.. hmm.. hirveä urakka, joten senkin vuoksi on toistaiseksi helpointa, että pino hyllyllä kasvaa. hyllyn päältä sivuja tulee katseltuakin useammin :D

 3. Ihan mahtavia ostoksia! Mä kävin samaisessa putiikissa klikkailemassa, enkä taida kehdata näyttää lopputulosta! :P

  Mä oon tähän asti täyttäny albumit teko järjestyksessä (joo, vasta toinen vuosi meneillään…), mutta nyt näyttää siltä, että albumi loppuu kesken. Täytynee siis ostaa toinen tälle vuodelle…

 4. Ooh, mitä matskuja!

 5. sannika: Aikajärjestys oisi kyllä kätevämpi. Kun nyt olen nuo sivut tuonne värijärjestyksessä jo laittanut, niin tulee ongelma vastaan. Koska nyt kun syntyy uusia sivuja, niin pitäisikö ne jättää odottamaan sopivaa väriparia vai laittaa vaan albumiin sitä mukaa kun niitä syntyy. Taidan valita suosiolla jälkimmäisen tavan :)

  maikko: Joo, teemanmukaiset albumit oisi kivoja katella, just jotkut tommoiset pyöräaiheiset! Oli tuossa järjestelyssä kyllä hommaa, huh huh. Noita on kyllä nyt kivempi katella, kun on samoja värejä per aukeama, ei toinen sivu jyrää toista niin helposti alleen. Mulla kun on kans noita värejä vahvoista kirkkaanpunaisista herkkiin murrettuihin, ja ne kun vaikka iskee vierekkäin niin sattuu kyllä silmiin. :P

  Marika: Klik-klik-klikkailu on kyllä vähän liian helppoa. Just kattelin tuossa toista kauppaa, mistä pitänee pistää kans tilausta tulemaan… :P

  Chatrin: Eikö! Hypistelen täällä ihan onnessani :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s