cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vaaleanpunainen vintage-neito

5 kommenttia

Tuli vietettyä tuossa lähes viikko vierailulla äitin luona. Tuli askarreltua ihan urakalla äidin askarteluhuoneessa ja tarvikkeilla! Äitikin on nimittäin ahkera askartelija ja tarvikkeita löytyy kyllä melkeinpä joka lähtöön. Pääasiassa multa syntyi nyt vintage-henkisiä kortteja, joista tässä ensimmäinen.

Aika tyttömäisen hempeissä värimaailmoissa mennään ja sävyt korttiin on napattu tuosta vintage-valokuvasta. Tytön kuva on kohotettu taustasta. Kimallusta löytyy kukkasista ja osasta noista hentoisista, vaaleista kangaslehdistä. Hirmu vaikea niitä kimalluksia on vaan saada kuviin tallennettua. Pyöryläkoristeet ovat puuta. Ne käyvät minusta hirmu hauskasti yhteen tuon kortin yläosan paperin kuviointien kanssa. Koko kortti on itsessään aika iso: 15,7 x 16 cm.

I spent nearly a week visiting at my mom’s, crafting in her craft room and with her supplies! I mostly made vintage-themed cards and this is the first one I made. I chose the colours to the card from that vintage-photo. The card has lots of glitter, in the flowers and on the light leaves, but it was tricky to photograph them the way that you can see them. The round decorations are made of wood. I think they go nicely together with the pattern of the upper paper. The whole card is pretty big: 15.7 x 16 cm.

Mainokset

5 thoughts on “Vaaleanpunainen vintage-neito

 1. Todella upea! <3

 2. ihana! varmasti toisen tarvikkeet varmasti innostavat aivan uudella tavalla, joten ei ihme, että syntyi kortti jos toinenkin. taitaa olla äidillä aika sama maku kuin sulla?

 3. Minusta värit eivät ole mitenkään liian hempeät, ihan sopivat, ja täytyy tunnustaa että itse rakastan juuri tuollaista väriyhdistelmää eniten kaikista! :) Mutta ihanan harmooninen kokonaisuus!

 4. Ah miten ihana :) Lehdet ja puukoristeet <3

 5. Riikka: Kiitti. :)

  maikko: Joo, kyllähän ne innostaa ja siten tuleekin sit vähän väkisin erilaisiakin. Tosin vähän väliä tuli jotain mieleen mitä ois omista varastoista kaivannut. Tosin äitillä on kaikenmaailman ihania leikkureita ja musteita ja muita tarvikkeita mitä oli niiiin kiva päästä käyttämään. Ja tosiaan aikalailla samanlainen maku on. Tosin äiti tekee pääasiassa ihan kokonaan itse kaikki tarvikkeet ja maalailee paperit yms. Mä käytin enemmän sit niitä tarvikkeita, mitä oli äitiltä jäänyt käyttämättä. :)

  Emi: Kiitos paljon!

  lehtipollo: Kiitti! <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s