cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Saaressa ja veneilemässä

1 kommentti

Vietettiin yksi ihana lauantai saaressa mökkeillen. Sää oli aurinkoinen ja välillä pilvetkin peittivät auringonpaahteelta, eli sää oli aikalailla täydellinen. Perinteisesti tuli saunottua, uitua, syötyä hyvin herkkuruokaa ja kahviteltua. Tietenkin tuli myös valokuvailtua, mistä tässä nyt siis todistusaineistot!

Aaaah, vanhaa kunnon mökkitunnelmaa vailla moderneja hienouksia :) Viime kesänä tosin satuttiin yöpymään tuolla kunnon ukkosmyräkän aikaan, ja silloin ei ollut kovinkaan hauskaa. Koko mökki melkein tutisi ja lähti tuulen mukaan. Tai ainakin siltä tuntui! Ei meinannut uni tulla, salamat kun välkkyivät ja ikkunaan heijastui aina synkät puun varjot joka välähdyksellä. Sateen piiskatessa ikkunoita, kuvittelin aina että seuraavalla välähdyksellä siellä ikkunan takana taatusti seisoo joku murhaaja viikate kädessä!

Bellahan melkein maastoutuu maisemaan! Tässä sitä odotellaan, että joku viskaisi kävyn noudettavaksi.

Leevi tuli noutamaan mut metsästä, kun olin vissiin ollut liian kauan aikaa kuvailemassa siellä puita ja risuja ja muuta mielenkiintoista.

Aiempinakin vuosina on tullut tuolla räpsittyä kuvia. Vanhoihin kuviin verrattuna huomasi ainakin eron kaislan määrässä vedessä. Toisaalta tänä vuonna pilvet olivat valokuvauksellisemmat.

Oon näköjään ottanut tavaksi ottaa joka vuosi kuvan tuosta laiturilta tuonne suuntaan. Tai oikeastaan lähinnä pystykuvan tuosta rannan osiosta, mutta laitoin nyt näkyviin vähän erilaisen version tällä kertaa. Kolmelta vuodelta kuvat jo löytyy. Pitänee muistaa jatkaa perinnettä, niistähän voisi sitten askarrella joskus jotain jännää!

Neliapilakin tuli löydettyä, vaikka ei tuolla edes pahemmin apiloita kasva, heh.

Kuvat aiemmilta kesiltä näet täältä ja täältä.

Mainokset

One thought on “Saaressa ja veneilemässä

  1. Oi kun on niiiin täynnä kesäfiilistä nää kuvat! Hihih, kun otat siitä samasta kohdasta kuvia joka vuos ja sit kokoot niistä jonku ältsinzigamageeen videon youtubeen ni pääset sit kymppiuutisten loppukevennykseen :D Mut saattaa kyl oikeestiki olla ihan mielenkiintosta nähä et miten on paikat muuttuneet. Just tos joku aika sit kattelin meiän mummolan saunarannan vanhoja kuvia vuosikymmenien takaa ni puuthan on kasvaneet ihan silmissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s