cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Musta kohtaa sepian

2 kommenttia

Lämpimillä säillähän on ihan loistoidea pukeutua mustaan, pitkään mekkoon. Niinpä niin, ettei vaan vahingossakaan olisi edes vähän vilpoinen olo. Mutta kaikkina päivinä kun ei vaan tee mieli pukeutua kaikkiin kirkkaisiin väreihin. Niitä tosin on harvemmassa, eli joudutte vielä katselemaan monta kukertavaa värioksennusmekkoa, hehee! Tosin yhteen aikaan tuli pukeuduttua lähestulkoon pelkästään mustaan ja tummanvihreään, niin mulla on varmaan vähän niinkuin yliannostus niistä.

Olen käyttänyt lähes koko kesän (ja viime kesän) pelkästään noita niittiremmikenkiä. Silti nyt vasta pääsevät ekaan kuvaansa. Toki tietenkin nurmikko on syönyt puolet niistä, eikä niitä näy. Syytän nurmikonleikkaajia, niiden vika! Itseasiassa mietinkin tässä yksi päivä, että miksi meidän kerrostalon takapihalla oli yksi kerta leikkaamassa kaksi poikaa nurmikkoa yhtä aikaa! Ja siihen päälle vielä yksi semmoisella trimmerillä! Eli kolme tyyppiä! Kai tonne naapuriinkin oisi nyt pari siitä joutanut? Ja kun meidän pihassa ei sitä nurmikkoa ole kuin semmoinen pieni pläntti. Ja voitte kuvitella sitä meteliä. Ja varmaan arveettekin mihinkä aikaan päivästä se toiminta sijoittui? Ja voinette arvata mitä mieltä olin asiasta? :D

Laukku on kiva, vaikkakin sisältä vähän hassu. Puolet tilasta vie erinäiset lokerot, joten oikeastaan tuonne ei ihan kauheasti tavaraa mahdu. Plus kaikki hukkuu sitten sinne. Korvikset sain viime jouluna joululahjaksi. Ne ovat Arkheenin designia ja nimeltään Koivuset. Ne on tehty suomalaisesta koivuvanerista ja tuotteet on suunnitellut rakennusarkkitehti Henna Aspegren. Verkkokaupasta löytyy näköjään myös aika ihania sisustusjuttuja. Myös toisenmalliset lehtikorvikset löytyy, Haapaset. Ja eri väreissä. Kirkkaansiniset näyttivät aika ihanilta, samoin punaiset, ooooh!

Asun tiedot: mekko Intian basaari / kengät Dinsko / laukku Pariisista / kaulakoru ? / korvikset Arkheen

Mainokset

2 thoughts on “Musta kohtaa sepian

  1. Enpä olekaan tainnut ikinä nähdä sinua mustissa, kun nyt asiaa mietin. :D Punainen tulisi ihan ensimmäisenä sinusta mieleen. Mutta hyvin näkyy tuokin toimivan, etenkin nyt kesällä kun tulee vähän kontrastia. Ja eikös se ole hyvä vaan, että on reilusti työntekijöitä, tulee sitten kolme kertaa nopeammin valmista. ;)

  2. Squatty: No vaikka kuinka monesti oot, just vilkaisin kuvista että ainakin viime Helsingin reissulla ja Tallinnan reissulla ainakin oli mustaa päällä jokatoisessa kuvassa. Plus takithan on mulla useimmiten mustia kans. Tosin oon varmaan niin värikäs tyyppi että se korvaa värit, heko heko. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s