cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Polttarialbumi

12 kommenttia

Minulta tilattiin lahjaksi polttarialbumin teko. Sain ison nivaskan valokuvia joista valita, otsikkotekstejä laitettavaksi osalle sivuista ja muuten sitten suht vapaat kädet. Kyseessä tosin oli jätkien polttarit, joten tällä kertaa pitsit sun muut jäivät käyttämättä. :D

Kirjan saaja harrastaa mm. jalkapalloa. Varastoista löytyi jopa yksi jalkapallo-pahvikuvio kanteen! Sisäsivut noudattelevat samaa värimaailmaa kuin kansissakin on, eli sinistä ja vihreää. Tästä tuli ehkä isoin kirjanen, minkä olen koskaan tehnyt. Yhteensä 30 sivua plus kannet ja kokoa on 26 x 19,5 cm. Isompaan tilaan mahtui useampi kymppikuva samalle sivulle. Osan kuvista leikkelin pienemmiksi. Fiskarssin sahalaitaiset kuviosakset olivat ahkerassa käytössä tätä projektia tehdessä. Ja tähtileikkuri myös! Maaliroiskeitakin tuli roiskittua.

Kaikkia sisäsivuja en tässä viitsi esitellä, mutta tässä muutamat yksityikohdat. Mun mielestä tästä tuli yllättävän kiva, vaikka alussa pelottikin, miten onnistun tekemään tästä sellaisen, ettei se mene liian tyttömäiseksi. Mutta hyvin taisi onnistua!

Mainokset

12 thoughts on “Polttarialbumi

 1. Upea albumi! Ei todellakaan tyttömäinen, vaan just hyvä! Maaliroiskeet näyttää tosi hienolta!

 2. Todella hienon näköinen! Mainiot nuo valuvat maaliroiskeet!

 3. Näyttää ihanan ronskilta (ei tyttömäiseltä ;)! Wau! Kun tuota sivua liikuttaa alaspäin, näyttää siltä että kannen kukan keskusta välkkyy :)

 4. onpas hauska idea kasata polttarit tyyliteltyyn albumiin! :) hieno lopputulos ja juu, varmasti ei kaikkia kuvia tänne tule laitettua esille :D

 5. Ihan mielettömän siisti!!

 6. taru76: Kiitos paljon!

  Riikka: Tänks! valuvissa roiskeissa on aika oma juttunsa, että onnistuuko ne vai ei, tällä kertaa onneks onnistui,jee! :)

  Marika: Niin muuten näyttää :D Tai näyttää paikallaan ollessaankin vähän sille kuin se värisisi, johtunee tuosta tiheästä viivakuvioinnista. Hassua! :D

  lindamaria: Kiitos! Joo, pari muutakin polttarialbumia olen tehnyt aiemmin, tosin ne oli tytöille. Yleensä kun teen vähän tyttömäisempiä pitsihörhelöjuttuja :D Joo, ei viitsi kaikkia kuvia laitella, kun ei ole omia kuvia. Tosin kysyin myös, että saanko henkisistä traumoista korvausta tätä tehdessä xD

  Anna: Kiitos paljon! :)

 7. Hieno tuli, kiva idea tehdä miehenkin polttareista oikein kunnon albumi, yleensä kun tuppaavat unohtumaan kuvat vaan jonnekkin koneen syövereihin. Kivan poikamaisen oot kyllä tästä saanut.

 8. Sinulta sitten sujuu hienosti minialbumien tekeminen!! Hieno poikamainen kokonaisuus. Maaliroiskeet ja varsinkin valuvat sellaiset ovat kivoja :)

 9. Samaa mieltä kaikkien edellisten kanssa :D Oot vaan niin taitava!

 10. Kiitos kiitos paljon kivoista sanoistanne, hiih!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s