cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Haaveita kuoreen

13 kommenttia

Tän sivun ideana on haaveet. Yksinkertaisesti asiat, mitä mielessä tällä hetkellä liikkuu, mistä haaveilen ja mitä toivon elämältä ja tulevaisuudelta just nyt. Kirjoittelin haaveet pikkuisille lappusille ja pistin piiloon pienen kirjekuoren sisään, joka on tuossa keskellä sivua. Pari isompaa haavetta kirjasin itse sivuun päälle. Tosin sumensin ne tässä, joten niitäkään ette nyt pääse näkemään. Kun ne nyt on kirjattu, niin jospa ne nyt mystisesti kävisivät toteen? Ainakin niin kävi tämän toisen sivun kanssa!

Aika vaaleanpunaisilta näyttävät mun haaveilut ainakin tän värimaailman perusteella, huh huh! (Selvennettäköön siis heti, että näissä haaveiluissa ei ole kyse jälkikasvullisista asioista) Tykkään taustapaperin väreistä ja noista ”säteistä” ja itse sekoittelemani maaliroiskeiden väri on myös oikein onnistunut. Innostuin ehkä vähän liikaa maalien kanssa, mutta kerrankos sitä!

Mainokset

13 thoughts on “Haaveita kuoreen

 1. Oiku hiano idea!! Aatteles sitku pengot ton esiin joskus 10 vuoden kuluttua ja lueskelet et mitä kaikkee on tullu haaveiltua. Ite löysin tos pari viikkoa sitten vanhoilta cd-levyiltä kirjeen ihtelleni jonka olin kirjottanu joskus 2003, se oli kyl aika spooki :D Ja paljon olin sellasta kirjottanu siihen mitä en ees muistanu enää tehneeni, tosin vähän tuli surkumieli kun kirjotteli asioita joita oletti et ois tähän päivään mennessä jo saavuttanu. Mut asia ei sit menneenkää niiku piti ja oli kirjeeseen kirjotettu.

  En kyl tosiaan ees muistanu tollasta tehneeni se teki siit aika jännittävän löydön kyllä heh.

 2. On hieno! Tuo keltainen OA:n paperi on yksi lemppareitani, sen väri on täydellinen. Samoin sun hempeät vaaleanpunaiset. Aika hauskaa muuten, että maaliroiskeita on joka paikassa paitsi pitseissä. Rentoa mutta ryhdikästä.

 3. Vaaleanpunainen keltaisen kanssa on jotain niin namia! :)

 4. Täysin samaa mieltä pikkuhelistimen kanssa! :D Keltainen + vaaleanpunainen/pinkki = <3

  Toivottavasti haaveet toteutuu :)

 5. Ihana idea laittaa haaveita talteen. Tulee ihan mieleen joku koulussa kirjoitettu kirje jonka sai sitten takaisin muutaman vuoden kuluttua. Pitäisikin tehdä jotain tällaista taas. :)

 6. Aivan huippu haaveiluleiska! :—) Nuo pitsit ja maaliroiskeet tuo juuri oikeanlaista tunnelmaa, ja kuten edelliset kommentoijat ovatkin jo todenneet, niin keltainen ja pinkki ON hyvä yhdistelmä. 8)

 7. Upea sivu ja idea!

 8. muiden kanssa samaa mieltä väriyhdistelmästä ja hyvästä ideasta. kaunista!

 9. Minäkin yhdyn ylistykseen: Mahtava sivu!!!

 10. Siis mikä ihanuus sivu!!! Aivan täydellinen värimaailma ja ennen kaikkea maalin sävy! Ja ihana idea kätkeä pieniä toivoite kirjekuoreen! Toivotaan tosiaan, että toiveesi käy toteen! =)

 11. Todella kaunis sivu! Ihanan raikas ja rento.

 12. Ihanan toiveikas ja valoisa sivu, upea :)

 13. Kiiiitos paljon kaikille kommentoijille! Tämähän herätti ajatuksia, kivaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s