cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Rakia ja jälkkäriä

7 kommenttia

Kreetalla ollessamme yksi mieleenjäänyt juttu ruokailuun littyen oli joka paikassa tarjoiltu raki-juoma. Ruuan jälkeen tuotiin pöytään aina pieni pullollinen tuota vahvaa viinaa tai sitten jotain makeaa jälkiruokaa. Yleensä meille tuotiin molempia. Tuhdin aterian päätteeksi pienet shotit olivatkin yleensä enemmän kuin paikallaan, jotta ruoka alkoi sulaa paremmin.

Kuvassa siis ollaan minä ja äiti Kreetalla. Tarinointi on tällä kertaa esiinvedettävä. Otsikkoa mallasin vaikka kuinka kauan, koska olin ajatellut siihen tulevan ”rakia ja jälkkäriä”, mutta isot kirjaimet eivät millään näyttäneet kivalta, joten otsikko typistyi noin lyhyeksi.

Tarinointilappu on tulostettu täältä.

Mainokset

7 thoughts on “Rakia ja jälkkäriä

 1. Kaunista! Noi maalipisarat on hienot ja toi valokuvan kohta/lähiympäristö :)

 2. Upea leiska! Värit nam:) Maaliroiskeet piste iin päällä ja valokuvakin on hyvä!

 3. Raikas sivu! Upeat roiskeet!

 4. IHANA sivu!! tosi ihanat värit!! ja tää nyt on vaan niin IHANA!!! =)

 5. Kuule, olen viettänyt aurinkoisesta päivästä jo tunnin surffailemassa netissä etsien tietoa että MITEN nuo maaliroiskeet tehdään? Siis oikeasta akryylimaalistako vain ovatko ne jotain digijuttuja? Itse skräppään ihan leikkaa ja liimaa-periaatteella, joten ladattavat maaliroiskeet ei käy. Mutta miten niistä saa sellaisia ”roiskeen” näköisiä?!? Olisin enemmän kuin iloinen jos paljastaisit tämän ”ammattisalaisuuden” olen nimittäin nähnyt upeita skräppisivuja joissa niitä on käytetty ja haluaisin itsekin yrittää.Mä laitan sun sivun vaikka kirjanmerkkeihin, jos vaikka vastaisit tähän kommenttien perään tai sitten mun blogiin suoraan.

 6. Marika: kiitos!

  Niinu: Valokuva on mustakin tosi kiva, yksi harvoista yhteiskuvista meistä reissusta :)

  Riikka: Kiitos! Roiskeet onnistuivat tässä kyllä yli odotusten.

  SannaS: Kiiiitos paljon :)

  Karakali: Mä itse teen roiskeet ihan akryylimaaleilla. Tai gessolla jos teen valkoisia roiskeita. Usein sekoittelen maaleista keskenään sopivansävyisiä, kuten tässä on nuo punaiset roiskeet tehty. Tai sitten käytän värejä sellaisenaan, kuten esim. valkoista gessoa. Toki tarkoitukseen soveltuvia skräppäysmaalejakin toki kaupoista saa, mutta pelkillä akryylimaaleillakin on tullut pärjättyä oikein hyvin. Toki silloin väriä pitää vähän vedellä jatkaa, jotta maalista tulee tarpeeksi juoksevaa. Sitten vain otan pensseliin maalia ja ravistelen tai huiskaisen pensseliä sivun yllä. Tässä sivussa oon käyttänyt sitä taktiikkaa. Sitten voi laittaa maalia myös vaikka suihkepullolla (niitäkin on valmiita myös olemassa) tai vanhalla hammasharjalla peukalolla pirskauttelemalla. Vähän hankala selittää! :D Mutta jospa tästä jotakin nyt irti saisi? :P Pitänee tehdä jossakin välissä aiheesta vaikka ihan kuvallinen tutoriaali!

 7. Kiitos paljon Anski vastauksesta! En olisikaan itse hoksannut että maalia pitää ensin ohentaa vedellä. Silloinhan sen saa helposti rapsautettua vanhalla hammasharjalla sivuun. Varmaan kannattaa ensin roiskia maalit sivulle ja sitten vasta kiinnittää kuvat ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s