cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Reissuun

5 kommenttia

Mennyt viikko sujui vauhdikkaasti koiravahtihommissa (kiinnostaako muuten porukkaa katella lisää koirakuvia?). Pakkasin mukaani Studio Calicon uusimman paketin ja lisäksi kauhaisin mukaani satunnaisia silppuja ja valokuvia. Sivuja syntyi viikon aikana mukava läjä, nyt kotona vain lisäilen vielä puuttuvia otsikoita ja vähäsen koristeita sun muuta pientä. Tässä eka valmistunut työ.

Idea sivuun syntyi tuosta Away we go -lappusesta. Loppu on värimaailmoilla ja tekstuureilla leikittelyä. Sininen paperi oli itsessään jo tosi kirjava, mutta silti lisäsin siihen vielä maaliroiskeita. Tykkään kahden pääosassa olevan paperin levottomasta tunnelmasta, sivusta tuli hauskan villi.

Mainokset

5 thoughts on “Reissuun

  1. Ihanaa reissufiilistelyä:) Itselläni on vähän samanmoinen polte…

  2. Koira kuville iso Yes :) Mukava katsella muidenkin turrejen ilmeitä ja elämää (eikä aina pelkästää näiden omien). Sivusi ovat aina ihanan oivaltavia, omani tuppaa olemaan tylsän insinöörimäisiä eli ilmeisesti sisäinen wannabe luova ihminen nukkuu sikeästi ja tyytyväisesti hautaan asti .. huoh ..

  3. Tää on kyllä hauskan rempseä! Ja joo, koirakuvia on kiva kattella :)

  4. Jeppula: Matkakuume on kyllä jännä juttu.. :)

    hanna: Koirakuvia lisää tulossa siis! :) Mustakin on ihanaa katella kaikkien lemmikkien kuvia :) Ja pöh pöh, eihän sun sivut oo todellakaan tylsiä! Päinvastoin!!!! Ihanan iloisia, luovia, raikkaita ja tosi monipuolisia!

    Marika: Kiitti! Ja okei, koirakuvia tulee siis jatkossakin! :)

  5. Ihanaa materiaalien yhdistelyä! Mä katsoin ihan kauhuissani tota OA:nin reikäkorttipaperia, mutta vähänkö sä oot käyttänyt sen hienosti! Taputaputapu! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s