cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sinisiä kerroksia ja liloja kukkia

2 kommenttia

Aah, heti kun aloin muokkaamaan näitä kuvia koneella, tuli nenään taas sireenien tuoksu! Aika komeat kukat olivat kyllä viime viikolla, kun nämä asukuvat tuli otettua. Ihan jää mitkä vaan mekot noiden varjoon.

Tämän mekon jujuna ovat nuo etupuolen kerrokselliset osat. Ne näyttävät musta kivoilta, samoin kuin etumuksen virkattu osa roikkuvine nauhoineen. Takaosa mekossa on kuitenkin ihan suoraa kangasta, niin ei mene kokonaisuus liian hörhelöksi. Luonnonvalkoinen sopii kivasti vaaleansinisen kanssa yhteen. Mulla on ikävä mun oranssinpunertavaa tukkaa (sitä on niin kauhean työlästä ylläpitää, varsinkin kesäisin, niin oon nyt siksi tyytynyt vaaleahkoon), mutta tän mekon kanssa vaalea kyllä sopii paremmin yksiin.

Pieni käsilaukku on ostettu vuosia sitten laivareissulta. Tykkään nahkalaukun etumuksen pinnasta ja noista kukka – ja kiemurakuvioinneista. Mulla on vaan yleensä niin paljon tavaraa nykään mukana, ettei tule näin pieniä laukkuja enää kauheasti käytettyä, harmi vain.

Korvakorut ostin Kreetalta. Halusin ehdottomasti jonkinlaiset korvikset turkoosista kivestä ja kun nämä osuivat vastaan, eikä hintakaan ollut paha, niin nappasin nämä mukaani. Vähän juhlavathan nämä ovat bling bingeineen, mutta ei se ole mua ennenkään estänyt!

Ja loppukevennykseksi vielä kaunis kukka!

Asun tiedot: mekko Fiorella / laukku Bozzini / kengät Chantana / korvakorut Kreetalta

Mainokset

2 thoughts on “Sinisiä kerroksia ja liloja kukkia

  1. Iiihana mekko!!!

  2. Kiitos! Itekin tykkään tuosta paljon :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s