cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Taianomaista

6 kommenttia

Viime skräppäyssivuni yhteydessä tuli juttua noista Klaus Haapaniemen kuvittamista Iittalan astioista. Ton Satumetsä-mukin lisäksi multa löytyy näitä mustavalkoisia Taika-sarjan kuppeja ja lautasia ja metallinen säilytysrasia:

Yleensä olen enemmän värien ystävä, mutta nää mustavalkoiset olivat jotenkin todella ihania ja erikoisia. Ja joo, ovat nuo oikeasti ihan täysin mustavalkoisia, kuvanmuokkauksessa innostuin taas vähän liikaa, heheh.

En yleensä ole ihan hirmusti välittänyt astiastojen keräämisestä, mutta nää iskivät kyllä niin täysin. Ja sitten katsokaapas tätä ensi kuussa kauppoihin tulevaa uutta Iittalan sarjaa, oijoi! Samaisen kuvittajan tekemää siis, nimeltään Korento. Aika vinkeän näköisiä, eikö? Tulee mieleen vähän jotkut lihansyöjäkasvit. :D

Klaus Haapaniemi on tehnyt myös muitakin kaikkia aivan ihania juttuja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Vilkaiskaapa vaikka näitä ihania sisustusjuttuja, upeaa Neko-kirjaa ja muita kuvituksia! Nää on ihan valtavan inspiroivia! Mä niiiiiin haluan tuollaisen lilan torkkupeiton tai tyynyn!

Kuvien lähteet: Bigactive.com, Klaush.com, Solebich.de

Mainokset

6 thoughts on “Taianomaista

  1. Haapaniemi rocks! Haaveilen tuosta bambitarrasta edelleen. <3

  2. Korento oli mennyt minulta ohi, heti piti googlettaa lisää kuvia. Aika jännä! Pitää ainakin päästä hypistelemään, että näkee värit. Sellainen murokulho voisi ainakin muuttaa meille.. :)

  3. Oijoi noi on khyl kivoi! Ite oon ihastunu kauheesti siihen siniseen versioon ja haaveilen pienessä mielessäni, et keräilisin sitä, ja tähän asti oon saanu kokoon jo huiman yhden kupin :D Just sopivan kokonen kahvikupiks. heh.

  4. Mirva: Ihan näin muuten vaan kyselen että onks sulla siis sitä tummansinisellä pohjalla vai valkoisella taustalla olevaa sarjaa..?

  5. Tummansinisellä pohjalla värillisiä kuvia. Tykkään kyl ihan kauheesti tosta kuvitustyylistä, tulee mieleen vähän jotkut venäläiset kuvittajat noista koristeellisista kiemuroista. Pongasin pari vuotta sitten laivalla ton sarjan ni ihastuin kyl heti, vaikka en tosiaan oo mikään astia tms. sarjojen keräilijä :D Kyllästyin vaan kertakaikkiaan kymmeniin huumorikuppeihin ja halusin, et ois ees jotain järjestelmällisyyttä astiakaapissa XD

  6. Mä fanitan kans Haapaniemeä! Löytyy sinistä ja valkoista Taikaa mukeina, musta-valkoista Taikaa kahvikupit ja pari bambi-mukia (Satumetsä) vain siksi että oli pakko saada, vaikka siis teemukeja oli jo Taika-sarjasta tarpeeksi :-) Bambit ovat kesämukeja ja Taika-sarjalaiset talvimukeja :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s