cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kummallinen kortti

7 kommenttia

Askartelukamojen joukosta löytyi tämmöinen hylätty kortti. Joulukorttihan se, ennen joulua väsätty. Suurissa suunnitelmissa oli tehdä kortti, joka näyttäisi semmoiselta rennolta, kuin se olisi vain heitetty kasaan kuin sattumalta. Ja tietty näyttäisipä vielä hyvältä ja jota voisi tehtailla samalla kaavalla monta kappaletta. Vaikeampaa kuin luulisi. Yritin väkräillä tuskissani vaikka mitä, mutta kauhealle näytti ja lopultahan siitä hommasta oli se rentous kaukana.

Nyt kun tämä tuli vastaan näin hetken tauon jälkeen, en tiedä mille tämä näyttäisi nyt uusin silmin katsottuna. Ei ehkä ihan niin kauhealta kuin silloin, kun lähinnä vain ärsytti katsella epäonnistuneita tuotoksia. Onhan tämä liian iloton joulukortiksi joka tapauksessa, vaikka keskeneräinen tuo onkin niin en tiedä olisiko vaikkapa joku hopeaglitter antanut tuolle vähän enemmän joulutunnelmaa, vai olisiko pitänyt mennä vaikkapa yksinkertaisemmalla kaavalla? Mitä mieltä te olette kortista; ihan kiva vai täysin onnettoman näköinen räpellys, joka kyllä joutaisi roskiin? Rehellisiä mielipiteitä ja parannusehdotuksia otetaan vastaan! Koska nythän se olisi jo hyvä aika aloittaa ensi vuoden joulukorttien teko! :P

Mainokset

7 thoughts on “Kummallinen kortti

  1. Pitkään katselin ja tuumailin ja päädyin lopputulokseen: miten olisi lisää tuota sinistä, jota on kakkupaperissa? Se kun jää vähän irralliseksi noin… Jotain kuviopaperia vaikka revittynä?

  2. Ainakin tuo yksi musta nappi erillään iskee silmään. Se on jotenkin yksinäinen ja ei näytä suunnitelmalliselta. Napeissa, maaliroiskeissa tosiaan voisi olla esim tuota sinistä? Tykkään tuosta sanakirjasta tuolla takana ja leimasin kyllä menee kakkupaperiin.

  3. Kiitos ideoista! Joo, sinistä vois todellakin lisätä tuohon ja varmaan paremmin tulisi sitten esille nuo valkoiset maaliroiskeetkin, kun ne ei oikein tuosta taustasta erotu kunnolla nyt. Mietin kanssa, että mustat napit ovat ehkä liian synkät, ne ehkä eniten häiritsee tällä hetkellä..

  4. Minen näistä tälläsistä kauhiasti ymmärrä, ko ei oikein oo silmää luotu, mut mie kaipaisin tohon jotain.. kehystä tms. ryhdittämään kuakkupaperia. Jotain sellasta.. kovaa ja rouheaa, vähä niiku vastapainoksi tolle siniselle pehmeydelle.. Ehkä jotain ton lumitähden tapasta ”leimailu” fiilis kehystä? Taiemmietiijä. Ehkä se oon vaan mie, tiijäthän sie, haluun lokeroida kaikkea ;D

  5. No mun mielestä tähän ei kyllä sovi sanat kamala, onnettoman näköinen räpellys tai joutaisi roskiin. :) Sun kortit on yleensä ihastuttavia & herkullisia ja aiemmin näkemiini verrattuna tämä on ihan jees. Mun taiteellinen silmä ei ole ainakaan vielä voi sanoa kovin kehittyneeksi, mutta mahdollisista lisäyksistä mieleen tulee siniset maaliroiskeet (tai joku muu kakkupaperin väriin sopiva elementti) ja kaverin etsiminen tuolle oikean yläkulman yksinäiselle napille.

  6. Joo, nappi selkeesti kaipailee kaveria. Kehykset vois toimia kanssa, tosin meneeköhän liian ryhdikkääksi sitten, kun hakusessa on sellainen tyyli kuin se vain olisi heitetty kasaan. Niin paitsi jos ne kehykset ois vaikka vähän röpelöiset..? Pitää testata!

  7. Joo, just sellasia röpelöisiä tarkotin, vähä niinku.. jollain leimasimella josta ois melkee jo väri loppunu, silleen et tulee näkyviin sitä pintaa sieltä, silleen.. haperosti. Vaikee selittää :D

    Mut ihan miten tykkäät, siul kuitenkin on ihan oma tyylis joka eroo aika paljon miun tyylistä, jos nyt voi piirustustyyliä verrata askartelutyyliin millään tavalla. On meil kyl vähä eri piirrostyylikin, oon siun fani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s