cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Be yourself

12 kommenttia

Inspikseen skräpätään nyt mottoja. Omaan esimerkkisivuuni päädyin valitsemaan yksinkertaisen moton: be yourself, eli ole oma itsesi. Yllättävän vaikeaa, mutta varmasti hyödyllistä.

On ollut ihanaa huomata viime aikoina, miten moni ystävä ja tuttava on löytänyt oman tiensä ja oman itsensä. Se on ihan mahtavaa. Meitä on maailmassa niin monenlaisia, ja lisää erilaisia mahtuu hyvin poppooseen vielä lisää!

Itse sivua oli kiva tehdä. Aloitin tekemään taas letterin sijaan 12×12 kokoista sivua ja sivu syntyi tosi helposti ja olin ihan tyytyväinen tulokseen, että tästähän tuli nyt jopa vähän erilainen kuin mitä yleensä, lähinnä just asettelunsa puolesta. Mutta sitten aloin miettimään, että kyllä tämä nyt tutulle vaikuttaa, ja sit tuli mieleen tää vanha työ:

Eli ensimmäinen skräppäys, minkä aikoinaan tein Inspiroidun riveissä. Ei nyt ihan sama asettelu, mutta paljon samoja elementtejä. Esim. pikkukuvat aiheiltaan; molemmissa metsää, meikä tuijottelemassa ylöspäin kaukaisuuteen, kahden englanninkielisin sanan ytimekäs otsikko, neliönmuotoja toistensa päällä jne. Noh, jokatapauksessa tykkään kummastakin sivusta paljon!

Mainokset

12 thoughts on “Be yourself

 1. Ihanat on molemmat. Nuo tähdet on jotenkin herkullisen näköisiä, kuin karkkeja!

 2. Aivan ihanan keväinen värimaailma! Tulee mieleen joku pieni puro (josta nous HÄMÄHÄKKIMIES) ja kevään ensimmäiset hennot versot. Vaikkakaan ei olla viel ihan siellä asti. Ihtellä tuo ettiminen viel jatkuu, mut on ollu tosi ihana huomata et sie oot niin täysin just sellanen kuin ootkin. Tälläinen pakollinen nössöily tähän loppuun :D

 3. Jos on löytänyt skräppäystyyliin josta tykkää, niin miksi siitä pitäisi luopua? <3 Jännä väriyhdistelmä tuossa ylemmässä

 4. Kumpikin sivu on tosi hieno <3 Uudemmassa huomion kiinnitti ensimmäisenä ihana ruudukko, onko se jostain kirjaimista?

 5. Hitsi, miten tähän oikein pitäis mitoittaa oma kirjoituksensa, että se näyttäis asialliselta eikä menis aina hassusti viimeinen lyhyt rivi tuohon nimen alle…?! Eikö ole edes mitään esikatselua – en oo ainakaan löytäny…

 6. Kummat murheet voi ihmisellä olla… mutta kun se vaivaa mua joka kerta jos kommenttiteksti ei asetu hyvin :D

 7. Pia K, sun tarvii muistaa kirjoittaa tosi paljon tai tosi vähän! ;)
  Tää on tuttua Anski-laatua, taas kerran.

 8. vähän vaan tulee keväiset fiilikset.. kidutusta.. aika ihanat värit, minä tykkään! ja kiva nähdä, miten sulla on samoja elementtejä kahdessa eri ajan sivussa. mutta tosiaan, mitä järkeä olisi lähteä hyvää sekä itselle mieluista liikoja muuttelemaan.

  ja lisätään nyt vielä samalla, että noi oikean reunan örkit on kyllä ihania!

 9. Ihanan raikas! Taattua tyyliä! :) Vanhempikin on kaunis.

 10. Tykkään tosi paljon sinisen ja vihreä yhdistelmästä :)

 11. Ihana väritys ja asettelu sivussa!!! Ja kiitos muistutuksesta; mun on kanssa niin pitkään pitänyt käyttää koristeena noita OA:n kirjaintarrojen kehyksiä… Kerrassaan upea kokonaisuus!

 12. Riikka: Kiitos! Joo, nuo tähdet on kyllä ihanan pulleita ja karkkimaisia.

  Mirva: Iih hämähäkkimies sekö se olikin :D Ja pienet nössöilyt sallittaneen ;)

  xing: No tottahan sekin, mutta välillä vähän pelottaa et jumahtaa yhteen ja samaan, mut eikai siitä turhaan tarvitsisi paineita ottaa :)

  Pia K: Joo ruudukko on kirjaintarrojen pohja! Ai vitsit, en olekaan tajunnut tommoista riviongelmaa, kun yleensä luen kommentit tuolta ohjauspaneelin puolelta. En ainakaan vielä löytänyt, mistä asetuksia sais muutettua tai vaikka esikatselua käyttöön, mut pitää yrittää tarkemmin ettiä!

  Ellis, maikko, Marika, pikkuhelistin & Veeruliiru: kiitokset! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s