cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tarja Turusen joulukonsertti

5 kommenttia

Kävin marraskuun viimeisenä päivänä katsomassa Tarja Turusen joulukonsertin Kuopion tuomiokirkossa. Show oli todella hieno, tunnelmallinen ja monipuolinen. Tarja esitti pääasiassa siis joululauluja ja pari teemaan sopivaa omaa biisiään. Kirkko esiintymisympäristönä oli todella upea, ja koko kirkkoa hyödynnettiin valaistuksessa eri tavoin eri biisien aikana. Myös kirkon omia urkuja käytettiin muutamassa biisissä. Oli aika ikimuistoinen konsertti ja mukavan erilainen. Kuvaus oli kielletty muulloin paitsi viimeisen biisin aikana (jolloin räpsin nopeasti nämä kuvat), joten kuvista puuttuu se värien kirjo, mitä shown aikana nähtiin lamppujen ja heijastuksien kautta.

Itse sivu syntyi skräppäyspäivän aikana. Tässä on hyödynnetty vaihtopöydän materiaaleja. Yläreunan kuviollinen paperi ja osa napeista on bongattu pöydältä. Kuparinväriset, hohtavat napit kävivät työhön aivan täydellisesti. Ne käyvät hyvin yhteen kultaisten kukkien kanssa. Ylemmässä kuvassa erottaa sentään vähän kukkien kiiltoa, kun yleensä nuo hohtavat ja kiiltävät koristeet tuppaavat näyttämään valokuvissa lähinnä kirkkaanpunaisilta tai muuten vain sumeilta.

Mainokset

5 thoughts on “Tarja Turusen joulukonsertti

  1. Voi kuinka hyvin tuo kuviopaperi sopiikan tähän sivuun. Upea sivu! Mistä muuten ostat ihanat pitsit, joita käytät sivuissasi?

  2. Värimaailma ja asettelu uppoavat muhun, taas kerran! Niinkuin varmaan olisi itse konserttikin! Tosi hieno ja onnistunut kokonaisuus!

  3. Creomi: Osa nauhoista on skräppitarvikkeita, mutta suurimmalta osin ostan pitsit ihan kangas- ja nappikaupoista. Tän sivun pitsit on ihan eurokankaasta ja sitten kuopiolaisesta pikkuliikkeestä nimeltä Nappi ja Nauha.

  4. Minustakin tuo kuviopaperi sopii tähän tunnelmaan loistavasti. Itse olen kuullut Turusta helsingin Tuomiokirkossa ja tästä leiskasta pääsee hyvin tunnelmaan mukaan.

  5. Majesteetillinen sivu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s