cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

You make me smile -kirjat

5 kommenttia

Vielä viimeisetkin joululahjat lopulta esittelyyn! Tässä nyt kerralla kuvat kahdesta minikirjasesta, joihin olen myös tosi tyytyväinen. Kirjat ovat noin kymppikuvan kokoisia. Nämä molemmat on tehty samalla kaavalla ja osittain samoilla valokuvillakin. Eroja kuitenkin löytyy kansista, papereista ja koristeluista. Pinkkiövereitä ei kuitenkaan voi välttää kummankaan kirjasen tapauksessa, joten koittakaa kestää te ei-vaaleanpunaisen ystävät :D

Ensimmäisenä esittelyssä Sannan kirja. Näissä molemmissa projekteissa olen käyttänyt materiaaleina Basic Greyn Indian Summer -lehtiön papereita. Tulostin vaakamalliset valokuvat suoraan itse, jonka jälkeen päällystin valokuvan toiset puolet papruilla. Mulla oli 6×6 tuuman paperilehtiö käytössä, eli kätevästi tarvitsi vain nipsaista pieni ylimääräinen siivu paperia irti. Sitten vain sekalaiset koristeet, tulostetut tekstiliuskat ja maaliroiskeet päälle.

Sitten kuvat Einin kirjasta. Näistäkin kuvista voi klikata katsomaan isommat versiot.

Lopuksi vielä molempien kirjojen takakannet.

Mainokset

5 thoughts on “You make me smile -kirjat

  1. Ihan parhaita joululahjoja! Kirjat pysyivät tällä tekniikalla kivan litteinä vaikka sivuja onkin paljon. Pinkkiä ei voi koskaan olla liikaa tytöjen albumissa :)

  2. upeita lahjoja! aika tuottelias ja taitava tonttupaja siellä ;) sellainen ”näin teet ihania maaliroiskeita” -demo olisi kiva :)

  3. Voi mahoton kuinka ihanat! Ja mähän en edes pidä pinkistä :D

  4. Ihanat kirjaset kertakaikkiaan! <3 Miksei kukaan tee mulle tollasia? :) Mun on pitänyt kysyä jo monta kertaa, että miten ihmeessä sä saat aikaiseksi noi maaliroiskeet? En kerta kaikkiaan ymmärrä :D Ainakin noi mun perusmaalit on ihan liian jähmeitä, että niitä saisi käyttäytymään noin..

  5. Heh. kiitos :)
    Pitänee varmaan jossakin vaiheessa tehdä joku maaliroiskeiden tutoriaali :D Mutta tosiaan jos maalit ovat liian jähmeitä, niin kannattaa lisätä vähän vettä mukaan, mikäli on vaan sellaiset maalit että pystyy niin tekemään. Itse käytän laimennettua gessoa, jota on just nää valkoiset roiskeet ja sitten ihan akvarellimaaleja ja mustaa mustetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s