cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Buffyilijat Helsingissä

Jätä kommentti

Tuli vietettyä niinsanottua pidennettyä viikonloppua Helsingissä skräppäyspäivän yhteydessä. Löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tuli samalla keksittyä muutakin toimintaa viikonlopulle. Torstaina ja perjantaina vietettiin aikaa buffy-fanien kesken. No okei, oli joukossa pari vielä ei-fania (käännytystyö on vielä kesken, hehe). Perjantai vietettiin kulttuurin parissa ja lauantai-iltaa sitten vauhdikkaammissa merkeissä, jolloin saatiin vielä lisää jengiä mukaan. Tässäpäs kuvia koko viikonlopulta.

Eka käytiin aamukahvilla. Sitten mentiin Kiasmaan, jossa en ollutkaan käynyt koskaan ennen. Näyttelyissä oli kaksi kerrosta auki, mutta silti oli paljon mielenkiintoista nähtävää. Siellä oli mm. iivileitä snowglobeja. Ensin katsottiin että aaa ihania, kunnes meni lähemmäs ja huomasi ettei asia ollutkaan ihan niin…

Iso ei ja tauluja, joissa oli kuvattu nenäliina eri paikoissa. Hauskaa. Sitten otettiinkin suunta kohti luonnontieteellistä museota! Jossa sielläkään en ollut koskaan ennen käynyt, jippii!

Ylempänä ruokaa ät Memphis, jonka jälkeen saatiin taas lisää porukkaa seurueeseen. Sitten käväistiin leffassa kattomassa Love and other drugs, joka olikin oikein hyvä, hauska ja koskettava samaan aikaan. Leffan jälkeen mentiin parille Public Corneriin.

Lauantai-illan äksöniä, jonka jälkeen suunnattiinkin sitten Helsingin yöelämään. :)

Kiitos pörrit seurasta taas! <3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s