cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Viime vuoden December Daily

7 kommenttia

Olin unohtanut esitellä tämän viime vuoden December Dailyn loput sivut. Postasinkin jo aiemmin näytille kannet ja myös kirjan pari ekaa sivua. Kuvasin nyt kuitenkin kaikki aukeamat uusiksi, kun sain vähän paremmat kuvat luonnonvalossa.

Vähän nuo meinaa olla kierossa osat kuvista, mutta jospa noista teksteistä saisi nyt jotain selvääkin (kun klikkaa kuvista isompiin versioihin siis). Oli hyvä kyllä kaivella kirja muutenkin esille, kun lisäilin tuohon vähän puuttuvia juttuja. Esimerkiksi numerotarrat olivat loppuneet kesken, niin laitoin ne nyt paikoilleen. Lisäsin myös koristeluita. Tosin huomaa kyllä, että oli kirjan loppua kohden vähän into laantunut, tekstimäärät pienentyneet puolella ja koristelutkin mitä sattuu, heh. Mulla oli tuossa välissä myös muutamia kirkkaita kalvosivuja, mutta täysi kirja oli niin paksu koristeluineen, että otin kaikki ylimääräiset sivut pois. Kirjan koko on 21 x 21 cm, mut tän vuoden joulukirjanen tulee olemaan puolet pienempi. Mutta siis tässäpä nyt nää kuvat:

Kun kattoo näin pitkästä aikaa kirjaa, niin tykkään tästä enemmän nyt kuin aiemmin. Mulla oli ehkä niin eri visiot tuosta aiemmin, että en siksi kauheasti välittänyt lopullisesta kirjasta. Mutta nyt kun on jo unohtuneet nuo visiot niin voi katella tätä uusin silmin. Plus oli hauska lueskella ihan vaan vuodenkin takaisia juttuja. Niin ne asiat näköjään muuten unohtuu mielestä nopeasti. Eniten tykkään edelleen kirjan kansista ja koko kirjan yhtenäisestä värimaailmasta, vaikka paperit ovat ihan eri seteistä. Galluppina pitää taas kysellä, että mikä sivu miellytti eniten teidän silmää?

Mainokset

7 thoughts on “Viime vuoden December Daily

 1. Saako suosikki olla kansi? :) Myös porolliset sivut olivat oikein kivoja, ja 24… En osaa päättää!

 2. Heeeei! Leimat pääsi näköjään oikein tehokäyttöön! :) Jos suosikki ei saa olla kansi (ihana!), niin sitten sivu 1.

  Ja ei kyllä tosiaankaan hoksaisi, että sivut ei oo samasta sarjasta! Ei sillä että niiden tarviskaan olla, vaan että niin hienosti toimii yhteen.

 3. Miten hieno kokonaisuus! Ihan mahtavasti oot yhdistellyt papereita!

  Kansi on kyllä tosi upea, mutta niin myös ihan eka sivu (poro ja ompelukset ja kuva)! Mutta 7:kin on ihana (kuva, maalit ja asettelu)! Uppoo muhun kyllä 30:kin (taas ihana kuva, ompelukset ja tunnelma)!

 4. Suosikkini on eka sivu, niin kuin monella muullakin, ja 14

 5. Ihana kokonaisuus <3
  Kannen ohella suosikkina on sivu 10.

 6. Kiva, kaunis, tyylikäs, hauska. Sivun 22 negatiivikirjaimet on niin hauskat, että valitsen sen, vaikka kirja on kyllä ihan täynnä ihania sivuja!

 7. Tykkäsin sivuista 1 ja 22. eniten, kaikkihan olivat hienoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s