cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

En ymmärrä

6 kommenttia

Inspiroidun uutena aiheena on vilpittömyys. Tässä mun esimerkkityö aiheeseen. Tällä kertaa mennään aika keväisillä ja maanläheisillä väreillä. Työ on tehty valokuvan ympärille ja sen mukaan valitsin sivuun paperit ja koristeet. Kuva on oikeasti Lauranan ihanan Neelan ristiäiskukkasista. <3

Mun sivun aiheena on aihe, jota en ymmärrä ja joka välillä saa mut tosi surulliseksi, niin omasta kuin muidenkin puolesta. Välillä ihmetyttää ja joskus kyllä jopa kiukuttaa toisten puolesta, kun pitää tahallaan lytätä hyvät saavutukset ja ilonaiheet tai muuten vain vähätellä. Välillä tuntuu, että eikö suomalaiset oikeesti halua olla iloisia toisten saavutuksista tai muista iloisista tapahtumista. Onko se kateutta vai mitä? Vai eikö saisi liikaa iloita, pitäisi olla vain hiljaa ja parhaassa tapauksessa jopa valittaa huonoja juttujaan. ”Kell onni on, se onnen kätkeköön” ja sitä rataa Eino Leinon sanoin. Mitä mieltä olette? Myönnän, että tää nyt on ehkä aika vahva yleistys, mutta valitettavan usein joutuu näkemään moista ja välillä menee vaan niin yli hilseen. Sitten se jännä juttu on, että myötätuntoa kyllä löytyy ja lohtua jos asiat menee huonosti, mutta jos jollakin onkin asiat ihan kivasti, niin heti katsotaan pahalla. Miksi näin on?

Sain tänään viimeinkin aikaiseksi kuvata mun viime vuotisen December Dailyn! Wohoo! Vähän unohtunut koko juttu, mutta jospa siitä saisi kuvat tänne asti lähipäivinä. Tän vuoden December Daily on vielä pahasti vaiheessa. Valokuvia on kyllä otettu ja joka päivä kirjoiteltu juttuja ylös, materiaalitkin on valittuina. Pitäisi vaan alkaa kasaamaan. :)

Mainokset

6 thoughts on “En ymmärrä

 1. Tämä on tosi kaunis ja aihe on tärkeä myös. Ihana miten valokuva sulautuu sivuun

 2. Toi on kyl niin totta joidenkin ihmisten osalla, kuten kerran jutskailtiinkin.. Omassa lähipiirissä ei onneks kauheesti sellasia oo, kun jotenkin vaan sellaset ihmiset kertakaikkiaan tipahtaa ystävälistalta 1/vkossa näkemisestä siihen et hädin tuskin moikataan kaupungilla. Täytyy kyl myöntää oma syyllisyyteni siinä, et jotenkin ei vaan tuu piettyä yhteyttä sellasiin ihmisiin ihan tahtomattaan, eikä ystävyys oikeen koskaan ees kaveruutta pidemmälle päädy, sitä vaan sitten jossain välissä putoo em. ihmiset kokonaan.

  Hihihih mie oon kyl vilpittomästi ylpee siitä, et oon vilpittömästi onnellinen ystävieni puolesta :D ..aikauhee ku oli taas vaikee sana toi vilpitiön. Pitäsköhä tästä varata aika puhe- ja kirjotusopetukseen heh.

  Ps. jännän lohenpunasen väriisii noi kukkaset tos kuvassa, alkaa tekee mieli savukalaa. XD

 3. Ah, sehan johtuu tottakai siita huonosta itsetunnosta. Jos on huono itsetunto, niin silloinhan sita on iloinen jos jollakin menee huonosti, koska tuntee silloin olevansa parempi kuin se toinen. Tamahan kay just kaikkiin kiusaajiinkin. Jos pitaa jollakinlailla toista kiusata tai haukkua, niin kyllahan se on aika selva juttu etta kiusaajalla on itsella paha olla/huono itsetunto.
  Ja samallalailla sitten toisinpain etta jos jollakin menee tosi hyvin, niin sitten on sen huonon itsetunnon takia tosi kateellinen.. koska niin toivoisi etta itsellakin menisi elamassa hyvin. huokaus.

  Sinun leiskassa on iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihanat varit!!!

 4. En ole ihan kamalasti tuohon onneksi törmännyt, enkä tiedä onko siihen yksilötasolla mitään yksittäistä selitystä. Mutta suomalaisessa kulttuurissa on kyllä yleisesti ottaen se tapa, että jos menee hyvin, niin sitä ei saa tuoda julki. Ehkä ihan hyväkin ettei mennä ihan amerikkalaistyyliseen itsensä mainostamiseen, mutta onhan tämä toinenkin ääripää aika älytön. Ja ehkä ihmiset vähän ajattelevat, että jos erehtyy liikaa iloitsemaan niin sitten kaikki kuitenkin menee pieleen.

 5. Herkkä sivu vahvasta aiheesta.

 6. xing: kiitos! joo, yritin saada kuvaa mahdollisimman paljon yhtenäistä fiilistä. oma suosikkini on tuo nappi, joka on lähimpänä ruusuja, se on ihan täsmälleen noiden kukkien värinen. hauskaa :)

  Mirva: Joo parempi varmaan niin, että jättää semmoiset ihmiset omaan arvoonsa, siellähän sitten saavat jupista itsekseen. Tai sitten muussa samanhenkisessä seurassa :P
  Hahah joo arvaa nyt ton sun kommentin takia oli pakko kaupassa ostaa lohta :D

  Laura: Joo varmasti se on kyllä noin, ainakin tosi monilla. Mut aika hölmöä silleen olla kateellinen asioista joita ne ihmiset ei välttämättä ees itelleen haluaisi. Mutta eikai sekään oo niin yksinkertaista niiden pään sisällä ja luulen, että osa ei ees tajua mistä se kateus tulee. :/

  Squatty: Tosi hyvin sanottu! Ehkä se kultainen keskitie oisi tässäkin tapauksessa se oikea tie?

  Riikka: kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s