cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kortti kihlaparille

3 kommenttia

Pari korttia on tullut väsättyä. Tää eka on kortti kihlaparille. Lintukuvio on siirtokuva, joka on rapsutettu Basic Greyn ympyrätarran päälle. Itse ympyrä on kohotettu pahvinpalalla pinnasta irti ja värittelin tarran ”vääränväriset” kohdat tussilla päälle mustaksi. Myös pari kukkaa on koholla pinnasta. Mukana myös taas nappeja ja vähän maaliroiskeita, jotka olisivat kyllä oikeastaan voineet näkyä vähän paremminkin.

Sit tää toinen on meidän vuosipäivän kunniaksi kullalle väsätty kortti. Tykkään hulluna tuosta punaisesta reikäpaperista. Toi pala on siis leikattu irti isommasta arkista. Paperin alla olevaa aluspaperia maalailin vähän valkoisella maalilla, niin erottuu tuo punainen paremmin taustasta. Joukossa on myös hiukan maaliroiskeita, toki. Nappeja ja kimaltavia koristeita on tuossa pohjassa aika paljon, mutta harmi vaan, ne eivät tässä kuvassa erotu niin selkeästi. Livenä kimaltavat kivasti. Alareunaan lätkäisin vielä lopuksi pitsireunuksen. Pitsit tuollatavalla laitettuna näyttää tosi kivalle, kun kortti pöydällä ollessaan saa alleen tuollaisen ”helman”. :)

Sitten mainostusta tapahtumasta! Helsingissä järjestetään vuoden alussa päivän mittainen skräppäystapahtuma. Tapahtuma on ilmainen ja tarkoituksena oisi skräpätä siis koko päivän kivassa seurassa! Ilmoittautumiset ja lisäinfot Suskin blogista!

Mainokset

3 thoughts on “Kortti kihlaparille

  1. Kivoja molemmat! Ja jos mainostuksen voi tulkita niin, että olet itse tulossa, niin vedä sitten hihasta

  2. Vähänkö hienot kortit!! Etenkin tuo vuosipäivä!

  3. Kivoja noi maaliroiskeet ekassa kortissa, tuo kuviopaperi näyttää melkein semmoselle vanhalle ja kuluneelle valkoisen maalin ansiosta. Kätevä efekti, täytyykin muistaa! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s