cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Symmetriaa

2 kommenttia

Tänään esittelyssä pitsiröykkiöinen symmetriapläjäys, tehty Inspiksen symmetria-aiheeseen. Käykää kattomassa blogista muutkin sivut, siellä on hauskoja! Älkää välittäkö mun sivun mutruilevista pitseistä. Kyllä ne yrittää olla siistissä kaaressa symmetrisesti molemmin puolin, mutta olipas kyllä yllättävän vaikeaa saada asettumaan ne noin kaaren muotoon ja siististi vielä. Eli tarkoitus oisi, että sivu on lähes peilikuva sivun oikean ja vasemman puolen välillä.

Tähtinauhan idea on skräpistetty Ommun tekemästä kortista. Mulla vaan toteutusvaiheessa laiskuus iski, enkä jaksanut pujottaa nauhaa tähtien läpi, mutta ehkä ajatus käy tuostakin ilmi. Tähdet ja valokuvat nostin pinnasta ylös kohotarroilla, mutta sitä ei varmaankaan taaskaan erota kuvista niin selkeästi. Livenä näyttää kuitenkin oikein kivalle ja antaa vielä ennestään lisää runsautta sivuun.

Mainokset

2 thoughts on “Symmetriaa

  1. Kaunis sivu ja tosi viileäntyylikkäät värit :) Kyllä nuo pitsit mun silmään on ihan suorassa (tai ei suorassa, vaan kaaressa, mutta you know…) Yläreunan tähtisuikale on tosi hauska!

  2. Näyttää erittäin kivalta myös ei-livenä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s