cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Digitaalista jäälattea

7 kommenttia

Tän sivun materiaalit on taas revitty monesta eri paikasta. Osa on skräppäysseteistä ja osa ihan muokattuja kuvapankkien ilmaiskuvia. Toisinsanoen ilmaista kamaa kaikki, vielä en ole ainuttakaan digiskräppäyssettiä raaskinut ostaa. Pistän loppuun tarkempaa tuotelistausta, jos jotakin kiinnostaa. Sivussa käytetty ylempi valokuva on napattu Eneltä, eli kiitokset sinne suuntaan! :)

En nyt tiedä moniako kiinnostaa lukea selontekoja digitaalisten sivujen teosta. Mutta noh, lähes kaikkia materiaaleja on sävytetty ruskeiksi. Lintuhäkki on otettu digiskräppäyspaketista, mutta päälle lisätyt linnut on irrotettu eri kuvista ja värjätty sopiviksi. Tykkään leikkiä paljon tasojen läpinäkyvyyksillä ja tässäkin on koko taustan päällä hyvin haalea valokuva, joka antaa kivasti valoa ja tekstuuria koko sivuun. Sen erottaa ehkä selkeimmin tuosta yläreunan ruskeiden lintujen alta. Mutjoo, eikai tästä muuta sanottavaa ole, tästä tuli ihan kiva.

Materiaalit Two Peas in a Bucketista:
kukkaboordi ja piparkakkukuvio: Apple Blossom May Free Kit by Tia Bennett
pitsi/viivareunus ja lintuhäkki: Michelle Underwood Daily Planner Freebie
puukuviopaperi: Jennifer Pebbles December Deer
viivakoodi: Proud to be digi brush kit

Materiaalit muualta:
lintukuvat: tämä, tämä ja tämä.
Taustan alkuperäinen kukkapaperi löytyy täältä.
ruskea kartonki on täällä.
maaliroiskeet on koottu useammasta kuvasta ja en muista tarkkaan mistä just nämä kyseiset ovat, mutta ainakin aiemmin oon käyttänyt tätä ja tätä.
Fontti: Adler DaFontista.

Mainokset

7 thoughts on “Digitaalista jäälattea

  1. Tykkään! Nuo linnut on upeita ja ihailen miten paljon olet nähnyt vaivaa tämän sivun eteen (itse vain läiskin valmiita elementtejä paikoilleen, olen liian laiska edes vaihtamaan minkään väriä itse…). Tämä on tosi hieno ja asettelu on tasapainoisen kaunis.

  2. No siis… Täähän on ihan äärimmäisen ihastuttava! Tykkään tässä ihan kaikesta! Hauskaa, että sun tavaramerkki maaliroiskeet löytyy myös digisivusta! =)

  3. Minua ainakin kiinnostaa lukea myös prosessista. Ihana lintuhäkki ja linnut ja hauskan nimisiä kahviloita :D

  4. Ihania nuo linnut ja häkki, oon jostain syystä ihan hulluna moisiin. Ja muutenkin hienous koko sivu!

  5. Hieno! Kiva kun kerroit vähän miten teet nämä… Mä en ole koskaan oppinut käyttämään kuvankäsittelyohjelmia, joten mä teen omat sivuni maailman yksinkertaisimmalla Microsoft Publisherilla, jolla on tullut tehtyä töitä monta vuotta. Ja nyt uusimmassa versiossa on erittäin hyvät mahdollisuudet muokata kuviakin. :)

  6. Niin kaunis sivu <3 Ja outoa kyllä: muakin kiinnostaa lukea sivun valmistumisesta, vaikken digiskräppäyksestä mitään ymmärräkään… jos ikinä siihen hurahdan, tulen varmasti sun blogiin oppiin!

  7. Ihanan tunnelmallinen sivu, alkaa ihan tehdä kahvia mieli.. kääk!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s