cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kauhutunnelmissa

4 kommenttia

Kauhu voi olla myös vaaleanpunaista, eikös? :D Kauhupeleistä kertovaan sivuun kun luonnollinen värivaihtoehto mustan kanssa olisi ollut kirkas punainen. Ei nyt kuitenkaan tehnyt mieli askarrella sen väristä, niin pinkkiä se sitten sai olla ja tässä tulos:

Kauhu on nyt aiheena tuoreimmassa Get Inspired -haasteessa. Sinne vaan osallistumaan omilla kauhukokemuksilla, tai mitä nyt mieleen teemasta tuleekaan! Mä en kauhuleffoista kauheasti välitä, mutta pelit sen sijaan ovat tosi jees. Tosin jostakin syystä musta on viime aikoina tullut niin nössö, että peleistä tulee nähtyä painajaisia. Pikkukuvissa on kuvia viimeksi läpipelatusta pelistä. Mun tulostin vaan veti jotkut kauhumoodit päälle ja tulosti kuvat kolmeen kertaan. Ylimääräiset silppusin tuohon sivuun mukaan. Kuka tunnistaa pelin, saa papukaijamerkin!

Mainokset

4 thoughts on “Kauhutunnelmissa

  1. No ush :D En kyl myönnä tunnistavani kun en niin suuri kauhupeli fanaatikko ole, ellette sit Lean kaa pelaa jotain nimeltä mainitsematonta.. :D Aika spooki kyl on, ja miusta sellanen musta-punanen on kyl jo sen verran klishee kauhuteema, et ei se välttis enää tuo sellasta tunnelmaa mitä ehkä hait, tulee mieleen just jotkut teinikauhuverikekkeri-leffat siitä, kun taas tästä tulee mieleen just joku Silent Hill tai vastaava hiipivä kauhupeli.

    AINII! Tiiä onks Lea linkannu siulle sen real silent hill-linkin, joku kaupunki jenkeissä joka on aivan kuin SH kaupunki murtuneine tienpätkineen, sumuineen ja röttelötaloineen. SPOOKI! Pyyä sitä linkkaa, jos se ei oo sitä siulle näyttäny.

    Ufh tästä kuvasta kyl puuttuu vaan karmiva soittorasia pilipali, joka alkaa kuulostaa silleen ”venyvältä” loppua kohde ja joku nuken pää. brrrrrrrh.

  2. Itse en tunnistanut (veikkasin Silent Hilliä), mutta rakas tunnisti pelin Resident Evil neloseksi. Itse en ole sitä vielä pelannut, mutta vitonen on kyllä tullut tahkottua kullan kanssa moneen kertaan joka vaikeustasolla :)

  3. Mirva: Aijai, sun ois pitänyt arvailla enemmän, koska melkeinhän se vastaus sieltä tulikin :) Ja joo, oon nähnyt siitä kylästä niitä kuvia!

    Kuutar: Tättärätää! Pisteet meni sinne kilauta kaverille -joukoille :D Resident Evil 4:han se. Vitostakin on tullut pelattua kaverin kanssa yhteispelinä aina kun on ollut tilaisuus (itellä ei sitä oo omana), sekin on kyllä yyberhyvä!

  4. Ehdottomasti voi olla vaaleanpunaista ja ruusuja!! Nuo yksityiskohdat just tekeekin tästä mielenkiintoisen ja rosoisen! Kovan ja pehmeän yhtä aikaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s