cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Talvi naapurissa

6 kommenttia

Vähän on jo lunta tänne saatu, mutta synkkää ja loskaista meinaa olla silti. Tänne kaivattaisiin synkkyyttä kirkastavaa lunta! Innostuin tekemään digisivun viime vuonna ottamistani talvivalokuvista. Toivottavasti pääsisi tänäkin vuonna pian valokuvailemaan. (Talvikuvia uudella kameralla, uuuu!)

Tässä on taas käytetty montaa juttua eri päkeistä ja esimerkiksi ihan taustassa kahta eri paperia sävytettyinä ja häivytettyinä toisiinsa. Valokuvat on sävytetty violettiin ja siniseen päin. Voisinkin tähän vielä laittaa nuo itse valokuvatkin, kun eivät ne tuosta sivusta näy niin selkeästi. Kuvissa on Kuopion luonnontieteellinen museo, VB-valokuvakeskus ja Kuopion Tuomiokirkko. Pitäisi muistaa, että kyllähän sitä ihan kotikaupungistakin löytyisi kaikkea kivaa kuvattavaa, ei aina vaadi reissuun lähtemistä. :)

Digitarvikkeet Two Peas in a Bucketin ilmaispaketeista:
Cherie Mask Thrilling october free kit
She’s no spring chicken
Martha Free Kit June 2008

Mainokset

6 thoughts on “Talvi naapurissa

 1. Ihanan rauhallinen ja kaunis tunnelma sivussa, kuvat on upeita! Musta on hauska huomata, miten sun digisivut on ihan ”sun näköisiä” eli samaa tyyliä kuin perinteisetkin… niin sen pitää ollakin :)

 2. Tosi kivan näköinen ja kuten Omuli sanoi, ihan ”sinun näköinen”. Ovatko maaliroiskeet myös digi?

 3. Olipas yllättävää nähdä skräpättynä kuvia omasta synnyinkaupungista (en tosin edelleenkään asu niin kovin kaukana, muutaman kymmenen kilometrin päässä..)

  On jotenkin niin hienoa kuinka toinen näkee (ja löytää) näin kauniita rakennuksia kaupungista jonka yleisilme on (mielestäni) niin kovin teollisen 70-luvun näköinen harmaine betonilaatikkoineen..

  Leiskassa on ihanan huurteinen tunnelma, värit ovat lämpöiset vaikka ovatkin talviset :)

 4. Omuli: Kiitos! Joo, aika tiukassa tuo oma tekotyyli tuntuu olevan. Vaikka jos yrittäisi tehdä toisenlaista digisivua niin ei siitä mitään tule, pakko muuttaa jaa säätää kunnes on ”omanlainen” :)

  xing: Kiitos :) Maaliroiskeet on digiä. Tai toisinsanoen kyseessä on alunperin aidot maaliroiskeet, jotka on sitten skannattu ja koneella käännelty ja copy+pastettu. Niin ja värjätty valkoiseksi.

  Riikka: kiitos!

  onnekas: Kiitos. Hain tolla taustalla vähän just semmoista huurrekukka-meininkiä, kiva jos se tulee työstä ilmi. :) Ja joo, Kuopiossa todellakin on sekaisin just tämmöisiä ihania kauniita rakennuksia. Mutta yleisilmeen pilaa sitten just nämä betonilaatikot..

 5. Haa, siis omat maaliroiskeet diginä? Yes!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s