cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Linnahallin raunioilla

2 kommenttia

Olimme viime viikonloppuna porukalla Tallinnassa kahden päivän mittaisella reissulla Buffy vampyyrintappaja -fanien kanssa. Mikään Buffy-teemainen tapahtuma ei nyt kuitenkaan ollut kyseessä, vaan ihan kaveriporukalla tehty huvittelumatka. Toisinsanoen reissussa oli porukkaa teeman foorumeilta ja irc-kanavalta, jossa on tullut pyörittyä vuosia. (Mikäki sarja iskee, niin tervetuloa joukkoon iloiseen ;D) Lähdettiin laivalla aikaisin lauantaiaamuna ja palattiin Suomeen sunnuntaina illalla. Oli ihan todella onnistunut ja hulvattoman hauska reissu! Kuvia kertyikin sen verran paljon, että taidan tehdä aiheesta ihan useamman kuvapostauksen tänne, sillä ihan pakko jakaa näitä kivoja kuvia teidän kanssanne!

Ensimmäisenä päivänä lähdimme katsomaan lähempää hotellin vieressä olevaa isoa portaikkoa. Paikka osoittautui isommaksi kuin ensisilmäyksellä vaikuttikaan. Paljon aukeaa tilaa ja portaita, jopa pieni satama-alue ja helikopterien laskeutumisalue löytyi paikasta. Myöhemmin selvisi, että paikka oli Linnahall, entinen konsertti- ja urheiluhalli, joka oli valmistunut vuonna 1980. Paikan vanha nimi oli Lenin Palace of Culture and Sport, joka sitten myöhemmin oltiin nimetty Linnahalliksi. Paikka oli hyvin pahasti rapistunut, tuli jopa aika haikea mieli kierrellä tuolla ja varsinkin, kun näki kuvia paikasta sen entisessä loistossaan… Tuolla alueen alla olisi tosiaan ollut sisätilat, mutta tietenkään sinne ei päässyt katselemaan.

Nämä kaksi ylempää, sekä postauksen ihan viimeinen kuva ovat Kallen ottamia, loput minun. Paikassa olisi kyllä viihtynyt ihan vain valokuvaamassa vaikka kokonaisen päivän. Aika jännittäviä kuvia kuitenkin siinä parissakymmenessä minuutissakin kerkesi napsimaan. Synkkä sää oli kyllä aika omiaan kyseiseen paikkaan ja valokuviin.

2 thoughts on “Linnahallin raunioilla

  1. Tavallaan haikeaa se oli, mutta toisaalta on sanottava, että parhaina päivinään se ei olisi ollut läheskään niin kiinnostava kohde. Tosin minä olen muutenkin rappioromantiikan ystävä ja tykkään käydä kuvaamassa mm tuossa telakka-alueella kaikkia ruosteista ja hylättyä… Siinä on vaan jotain kiehtovaa miten ajan hammas puree kaikkeen ihmisen tekemään. Ja miten nopeasti.
    Linnahallin massiivisuudesta saa melko hyvän kuvan Google Mapsista: http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&hnear=Helsinki,+Suomi&ll=59.446602,24.754536&spn=0.00673,0.01796&t=h&z=16
    Rakennelma alkaa siis tuosta kohdin, missä lukee Reval Inn Tallinn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s