cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Leffasuositus

3 kommenttia

Nyt on kyllä pakko suositella näin alkavan viikonlopun kunniaksi yhtä leffaa. Mielestäni nimittäin vuoden parhaita leffoja, (heti Kick-Assin jälkeen) on ehdottomasti Scott Pilgrim vs. the World. Tämä elokuva on ihan täysin hullu ja taatusti erilainen kokemus!

Elokuva vilisee popkulttuuri viittauksia peleihin, animeen, sarjakuviin, musiikkiin, leffoihin, you name it… Joten jonkinasteista nörttiyttä näillä alueilla vaadittaneen leffasta täysin nauttimiseen. Elokuva etenee semmoisella tahdilla että ihan pyörryttää, mutta onneksi olin juuri ennen leffan katsomista vetänyt kofeiiniöverit ja hyperkierroksilla oleminen tätä katsoessa kyllä auttoi. Elokuvassa ei kyllä armoa anneta vaan se tykittää koko ajan täysillä action/vitsi/häröilykohtauksesta toiseen. Michael Cera pääosassa on ihan loistava. Olen fanittanut tyyppiä jo Arrested Development sarjasta lähtien (suomeksi Sukuvika). Seuraavaksi pitänee tutustua itse sarjakuviin, joiden pohjalta elokuva on tehty.

kuvat leffan virallisilta sivuilta: www.scottpilgrimthemovie.com

Mainokset

3 thoughts on “Leffasuositus

  1. En muista, katoitko sie Spacedia (miun dvd-boksini kun kiersi lainassa vähän kenellä sattuu :P) tai ootko nähny Shaun of the Deadia, mutta Pilgrimin ohjaaja on myös näiden takana. Edgar Wrightin tyylin kyllä tunnisti monissa kohissa, vaikka Pilgrimissä se vietiinki vielä moninkertaisesti pidemmälle. :)
    Tykkäsin itekin kovasti ja Wright+Cera-fanittajana oli jo valmiiks odotukset korkealla. Miullakin sarjikset oottaa vielä lukemista.
    (Päätin lopultakin kommentoida – oon RSS-lukijalla jo pidemmän aikaa seurannu blogia. :))

  2. Joo katoin! Joltakin mulla se boksi oli lainassa, olikohan se just sulta :) Ja Shaun of the Dead on kyl yks hauskimmista leffoista kanssa!

  3. thanks! muuttaa meille hyllyyn kick-assin viereen tämä helmi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s