cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Hullun valokuvailijan paljastuksia

5 kommenttia

Tein digisivun! Käytin tässä taas ilmaisia digisettejä. Sävyttelin materiaaleja koneella haluamiini väreihin, eli lähinnä ruskeiksi. Vaaleanpunaiset koristeet ovat aikalailla alkuperäisissä väreissään, vähän sävyttäviä päälliskerroksia on niihinkin kyllä saattanut eksyä mukaan. Koneella tehdessä kun venkslaa kuvia ja tasoja edestakaisin ja lopulta on itsekin ihan hukassa että mistä se valmis työ oikein koostuukaan, heh. Maaliroiskeet ja kameran kuva ovat ilmaisesta kuvapankista. Halusin tuollaisen ruskeahtavan kameralappusen työhön joten muokkasin sellaisen itse tästä valokuvasta.
Ainiin tehtävä tarkkasilmäisille: Bongaa työstä edesmennyt poppibändi :D

Nappasin tosiaan työhön vaaleanpunaista värimaailmaa tuosta valokuvasta. Kuvan grafiitti on oikeastikin tuon värinen. Lopun kuvan vain sävytin sitten ruskeaksi, jotta punaiset värit pomppaavat kivasti esiin. Tarinointiin tulee ehkä enemmän panostettua näin digisivuissa, kun tekstiä voi niin helposti muokata uudestaan ja uudestaan. Tässä teksti vielä lähempää, jotta näkee paremmin lukea:

Digimateriaalit Two Peas in a Bucketista:
yläosan pohjapaperi: Chelseaparsons 2Peas DSD Over the Fence fence paper
piparkakkureunus: Anne Langpap 2Peas July Freebie
alareunan kukkapaperit: May 2009 2Peas Freebie By Carina Gardner

Mainokset

5 thoughts on “Hullun valokuvailijan paljastuksia

 1. Ohnoes XL5 no kyl surullinen luku Suomen musahistoriassa :D

 2. Mäkin tunnistin bändin nimeltä vaikken siitä muuta tiedäkään :) Sivussa on ihanat värit ja aivan mahtavat roiskeet! Tekstistä ja kuvasta tykkään kans <3

 3. Tykkään kyllä isosti myös sun digityylistä!! Tääkin sivu on yhtäaikaa räväkkä ja herkkä…

  Mä olen myös viime aikoina kirjoittanut paljon journalingeja koneella, muokannut ja poistanut ja kirjoittanut taas uudelleen ja kun lopputulos on miellyttänyt silmää, vasta sitten siirtänyt ajatuksen käsin paperille.
  Kai se johtuu siitä, että melkein kaiken kirjoittaa nykyään koneella, jolloin siitä on tullut luontavampi tapa kuin käsinkirjoittamisesta…?

 4. Tosi mainio sivu, ja aihe on hauska!
  Hymyilytti yhtenä aamuna kun joku poika oli pyörällä liikkeellä ja pysähteli välillä kuvaamaan. Se ei yrittänyt sihtailla meitä, vaan tuntu enemmän häpeilevältä ja luuli kuvaavansa salaa. Rupes vaan naurattamaan että näköjään on muitakin kummajaisia, ja kovin teki mieli kysästä mitä se löysi niin valokuvauksellista autokaupan pihalta.. Ihan vaan koska itsekin kuvaa välillä toisista kummallisilta tuntuvia asioita.

 5. Kiitokset vinkistä. :) Täytyypä kokeilla jos osaisin itsekin hyödyntää noita kuvapankin anteja.

  Niin ja sivu on tietysti hieno. Tykkään kovin tyylistäsi. Erityisesti kirkkaista, raikkaista väreistä ja maaliroiskeista. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s