cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lisää digiä

4 kommenttia

Leikin koneella ja fiilistelin uusia kenkiä. Sattumalta pyörittelyn tuloksena olikin jotakin digisivua muistuttavaa. Saatan kyllä tulostaa tän kuitenkin ulos vähän pienemmässä koossa kuin letterinä. Voisipa lisäillä tuohon vielä sitten päälle jotain. Hmm.. vaikka nappeja tohon vasempaan reunaan maaliroiskeiden joukkoon.

Pohjalla pinkki papru on November Free (Pea) Kit by Anne Langpap -setistä ja Future Rock Star setistä on journalingin alla olevat paperiliuskat. Molemmat setit ovat ilmaistavaraa Two Peas in a Bucketista. Maaliroiskeet on stock.xchng:ista ja irroitin ne erillisistä kuvista. Otsikkofontti on Just another font ja löytyi DaFontista. Siinäpä taitaakin olla pääpiirteissään tän työn materiaalit. Tässä vielä nää beibsit lähikuvassa. (Ehkä saattaneet jo muutamassa muussakin kuvassa aiemmin piipahtaa, heh heh)

Tamaris-merkkiset kengät löytyivät Sokokselta. Ovat muuten lämpöiset ja nuo on ihan hirmu hauskat kun noita pörröisiä varsia voi käyttää joko näin tai kääräistä ne ylös jolloin saa samoista buutseista pitkävartiset. Heh, oonko innoissani kuin pikkutyttö :D

4 thoughts on “Lisää digiä

  1. Ihana sivu ja mageet kengät!

  2. Ja ihanat maaliroiskeet myös! :D

  3. Ihana, mahtava, upea! Mulle tuli aivan vastustamaton hinku skräpistää tämä paperileiskana! Mulla olis tähän sopiva kuvakin valmiina ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s