cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Koruostoksia hyvään tarkoitukseen

6 kommenttia

Posti toi tänään ihanaa postia. Tilasin kuvassa näkyvän korun Plan.fi:stä.

Plan on kansainvälinen, lasten oikeuksia edistävä kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta Suomessa alkoi vuonna 1998. Plan Suomi parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua pysyvästi. Plan Suomi on myös Suomen suurin kummijärjestö. Työssä on mukana 30 000 PlanKummia ja yhteistyökumppania.
Plan on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lisätietoja täältä. Kummiuden lisäksi Planilla on verkkokauppa, josta voi ostaa mm. koruja, paitoja ja kortteja ja tukea myös tällä tavoin. Itseä on tuo kummius kiinnostanut jo pitkään, mutta olen toistaiseksi tyytynyt lahjoittelemaan eri hyväntekeväisyyskohteisiin säännöllisen epäsäännöllisesti. Jos jollain on kokemuksia kummiudesta niin kiinnostaisi kuulla. :)

Oheinen koru on punaisenoranssi käsintehty Sol koru. Koru on valmistettu Etelä-Amerikan intiaanien korunsolmintatapoja mukaellen ja pampulat ovat Chocko de Arbol -pensaan siemeniä, jotka on hiottu. Korussa on kiristyssolmu jonka avulla korua voi säätää eri pituiseksi. Alemmassa kuvassa koru on lähes kireimmillään kaulassa. Tuon säädön takia minusta tuntuu, että koru tulee olemaan aika monikäyttöinen minulla. Tässä vielä kuva korusta napattuna Planin nettisivuilta ja alareunassa vielä pari ihanaa juttua jotka nekin olisivat houkutelleet. :)

Mainokset

6 thoughts on “Koruostoksia hyvään tarkoitukseen

 1. Aivan ihana koru!! <3

 2. tosi upea koru! Minulla oli jossakin välissä viisikin kummilasta!!! Minusta se oli aivan ihanaa. Valitettavasti heistä piti luopua sitten kun muutettiin tänne.. tai siis, jonkin aikaa sen jälkeen :(. Kaikista rakkain kummilapsi minulla oli ihan tytteli nimeltään Madalena Ugandasta. Olin hänen kumminaan Worldvisionin kautta. Hän oli kuuro ja mykkä ja minun kummiuden takia hän pääsi erityiskouluun!!! Jeee!!! Minä ostin hänen perheelleen myös lehmän :). Sain aivan ihania kirjeitä ja valokuvia sieltä. Planin kautta olen myös ollut kummina, mutta kirjeitä sieltä saa paljon harvemmin, koska kaikki kirjeet tulevat ja menevät Planin toimistojen kautta. WorldVisionilla kirje lähetetään suoraan kohdemaahan… eli voit laittaa sitten vähän isompia pakettejakin entä mitä voisit laittaa Planin kautta. WV:lla myös kirjeet tulevat suoraan sieltä kohdemaasta :).
  Suositten ihan ehdottomasti kummiutta! Mekin ollaan suunniteltu nyt että otettaisiin taas kummilapsi jostakin :).

 3. Onpa tosiaan hieno koru! Ja sopii sulle tosi hyvin. Väri on ihanan syksyinen.

 4. Upea ja ovaltava koru!! Sopii sulle hurjan hyvin!
  Täytyypä käydä kurkkimassa mitä kyseisestä puodista löytyy….

 5. kummeilusta ei sen suurempaa kokemusta.
  Koru on tosi hieno! luuletko että se on semmonen minkä pienet kädet saa poikki kiskomalla?

 6. Kiitos! Tuo koru on tosiaan ihana, kivan kevyt myös!

  Laura: No oho sullahan on ollut noita kummilapsia! Worldvisionia oon kans miettinyt mut toisaalta tossa Planissa ois kiva tuo uskonnollisesti sitoutumatottomuus.. Pitää miettiä! :)

  shys: nuo siemenet on sidottu toisiinsa ihan tavallisella langalla joten saattaa kylä olla että kiskoessa kovasti voi napsahtaa rikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s