cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Matkan alkutaipaleella ja groovausta

3 kommenttia

Tässä pari työtä Inspiroituun. Ensiksi vanhempi, aiheeseen lähtöruudussa. Mun työn aiheena oli mietinnät ennen meidän Bulgarian matkaa. Oli tosi hauska tehdä sivu pohdinnoista jo ennen matkaa, varsinkin kun tämä kyseinen reissu oli niinkin ex tempore juttu ja ne muutamat päivät ennen reissuun lähtöä menivät ihan täpinöissä. Olisi pitänyt napata kuva pakkausvaiheessa olevista matkalaukuista tähän sivuun, mutta toisaalta mulla ei ollut edes tulostinta käytössä tuolla hetkellä, joten skräppäsin nyt tämän ilman mitään valokuvia.

Halusin että tästä välittyisi sellainen pilvissä leijuva tunnelma. Tooooosin, jos nyt ihan oikeeta sen hetkistä fiilistä pitäisi täysin esittää, niin pitäisi tuossa olla parit hysteerisetkin värit mukana, vaikkapa parit neonvärit. :D Mutta esteettisyys saa nyt mennä näiden asioiden edelle ja tästä nyt tuli enemmänkin hillitysti kupliva. Plus rakastan tän sivun värejä ihan hulluna.

Tämä toinen sivu onkin sitten uudempaan haasteeseen, jonka teemana oli päävärit, eli punainen, sininen ja keltainen. Kokosin sivun räväkän punaisen kartongin päälle ja käytin tuossa mm. vaatteesta irtileikattua koko/pesuohjelappua ja sitten tuo sininen groove-lappunen on kangasmaista materiaalia, jostakin vaatteesta peräisin oleva hintalappu.

Tämä aihe menee ehkä vähän ohi muilta ja sitä on ehkä vähän vaikea avata. Mutta kun olin valokuvailemassa, näin tuon kuvan kyltin, siinähän siis luki vesi. Vesijohtopiste tms siis kyseessä. Mutta zoomaamalla ja rajaamalla siinähän selkeesti lukee Yes. Eli pitäisi vaan muistaa katsoa kaikkia juttuja samoin silmin, niin asiat onnistuu. Semmoinen asennekysymys-sivu siis kyseessä ja tein tämän muistutukseksi itselleni. Ja nämä voimakkaat väritkin sopivat siten teemaan täydellisesti.

Mainokset

3 thoughts on “Matkan alkutaipaleella ja groovausta

  1. Tykkään hurjasti tuosta ylemmästä sivusta <3<3<3

  2. Molemmat sivut on TOOOSIIII hienoja! Kenenkäs paperi ton ylemmän leiskan pilvipaperi ??? Ihana värimaailma muutenkin tossa ylemmässä :)

  3. Kiitos!
    Pilvipaperi on Studio Calicon Cloud 99.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s