cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Valokuvailuja saaressa

5 kommenttia

Käytiin viime viikonloppuna viettämässä pari päivää mökillä saaressa. Kamera tarttui tietenkin mukaan ja kuvia kertyikin isot kasat. Innostuin heti ensimmäisenä skräppäämään auringonlaskun aikaan räpsimistäni kuvista. Auringon viimeiset säteet luovat kivoja valoja ja varjoja luontoon ja niitä oli kiva valokuvailla.

Mietin asettelua sivuun ja päädyin käyttämään ihan keskitettyä asettelua. Tarinoinnin tulostin sivun päälle. Yleensä, jos tulostan suoraan sivuun, skannaan ensin työn ja asettelen tekstin kuvankäsittelyohjelmassa oikeaan kohtaan. Jos työssä on isoja koristeita, irrottelen ne ennen paperin tunkemista tulostimeen. Tekovaiheessa en muutenkaan kyllä hirmu tarkasti kiinnittele koristeita, tarkemmat teippailut ja liimailut teen vasta työn viimeistelyvaiheessa. Yleensä lisäilen maaliroiskeet myös aika viimeisenä, kuten tässäkin sivussa.

Tarvikkeet saatu Ökömököstä:
– vihreä paperi: Daisy D’s Autumn Collection Bagatelle Toile
– keltainen paperi: My Mind’s Eye So Sophie Graceful ”Happy For You” Regal Paper
– vihreä kaaripaperi: My Mind’s Eye So Sophie Savvy ”Brothers And Sisters” Petite Blue Floral Paper
– tähtitarrat: My Mind’s Eye So Sophie Graceful ”Little Lady”
– tägilappu: My Mind’s Eye So Sophie Graceful ”Sweet Chic” Accessories Card

Tarvikkeet muualta:

– valkoista maalia

Laitan tähän nyt samantien kasan kuvia, mitä tuli tuolla myös otettua. Syötiin, grillailtiin, saunottiin, uitiin, luettiin ja leikittiin koirien kanssa, joita oli mukana kolme kappaletta jopa :)

Riika & Rocky.

Leevi.

Rocky & Leevi.

Etsi kuvasta koira :D Bella on kyllä ihan hullu uimakoira. Koko ajan molskahti veteen ja parasta hupia oli tietenkin vesiroiskeiden metsästys ja haukkaaminen ilmasta. :D

”Heitä jo se käpy” Toinen Bellan huveista saaressa oli käpyjen hakeminen. Sille oisi saanut vaikka koko päivän heitellä niitä eikä varmasti olisi kyllästynyt touhuun. Ihan pöhkö koira!

Rocky & Bella ja telmimiset vol. 212324. :D

Rocky. Uinnin jälkeen kivointa on tietenkin mennä hiekkaan pyörimään märällä turkilla.

Last weekend we went to a summer cottage, which is in an island. I took lots of photos and was right away excited to scrap about the photos I took in the sunset. The journaling tells about that. The last rays of sun create beautiful lights and shadows, and I had nice time photographing them. I printed journaling straight to the page. Usually when I print directly to the page, I first scan the page and then place the text in the right place in editing program. Of course, I take decorations off before putting the paper in the printer. I usually tape the decorations last, anyway, so it’s easy for me to do it this way. Also paintsplashes I usually add last. Here’s also some photos I took there. Have to scrap about the dogs later too!

5 thoughts on “Valokuvailuja saaressa

 1. Jaa skannaat… onpa viitseliästä! Mutta ilmankos sinulla on elementit aina niin hienosti paikoillaan. Kuten tässäkin :-)

  Ihania kesäkuvia tässä ja edellisessä postauksessa!

 2. Onpa siellä saaressa mukavan näköistä, tosi kivoja kuvia! Ja kaunis sivu :) Heh, mulla ei oo tullut mieleenkään, että tekstejä voisi tulostaa valmiiseen työhön… Oon aina tulostanut ensin ja sitten vasta koonnut sivun. Pitääpä vastaisuudessa kokeilla tuota sun tapaa.

 3. Ihanan anskimaista jälkeä maaliroiskeineen <3

 4. ihana asettelu, tykkään tuosta alareunan kaarisulkeesta (?). Ja <3 koirille! hassuja.

 5. Kiitos!

  Heeeeh joo, tää kyllä kuulostaa varmaan työläältä, mut oikeesti oon huomannut et tolla tavalla mulla menee vähemmän aikaa kuin että yrittäisin muulla tavalla ährätä niitä kohdilleen :P

  Laurana: Jos teen tälläiseen isompaan pohjaan niin silloin tulostan koko höskään, mutta tietysti niitä pienempiä lappuja tulostan ihan erikseenkin. (ja voi mun tulostin parkaa,heheh)

  ninarsku: joo, toi kaarisulku on huippu! noissa papereissa oli niitä niinkuin vähän niinkuin extrana, tommoinen ylimääräinen pala siinä alareunassa, missä yleensä lukee ne paperien nimet ja tiedot sun muut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s