cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Maanläheisiä sävyjä

4 kommenttia

Ruskeat sävyt ovat nyt näköjään tupsahtaneet mun viimeaikaisiin askarteluihin. Tässä pari esittelemättä jäänyttä Inspiroidu-haasteisiin tehtyä työtä. Molemmat nopeita vartin väsäyksiä ja samalla kaavalla toteutettuja. Yksiväristä kartonkia alle, päälle vähän koristeita ja maaliroiskeita.

Tämä eka on trio-aiheeseen, jossa piti skräpätä siis jostakin kolmen koplasta. Mä omistan tasan kolmet korkkarit. Rakastan korkokenkiä, mutta sellaisillapa ei pahemmin kävellä, jos koko tai malli on väärä. Heti kun löysin nuo mustat kengät, piti ostaa samanlaiset valkoisinakin, kun kerrankin oli hyvät saatavilla. Olen työhön muuten tyytyväinen, mutta innostuin roiskimaan maalia vähän liikaa.

Tässä skräppäsin yhden suosikkikuvistani viime kesältä. Tämä työ oli aiheeseen ”henkeäsalpaavan kaunista.” Eipähän tästäkään taida sen kummempaa sanottavaa olla. Semmoinen se.

Here’s two pages for Get Inspired -challenges. The first is for theme ”trio”. I scrapped about my three pairs of high heeled shoes, the only three I own. It’s too hard to find more that are the right size. The second page is for ”breathtakingly beautiful” -challenge. I scrapped about the beautiful summer night of Finland. This photo is one of my favourites from last summer.

Mainokset

4 thoughts on “Maanläheisiä sävyjä

  1. Kauniita molemmat. Korkkarijuttu on erityisen ihana. Korkkareiden määrä ei kyllä jää kolmeen ;oD

  2. Kyllä, samaa mieltä ollaan täällä, kannattaa aina ostaa ainakin kahdet jos löytää hyvät korkkarit ;) Ruskea kausi puree muhun, nämä on molemmat ihania. ja tuo kuva tuossa alemmassa, täydellinen!

  3. Korkkareita ei voi koskaan olla liikaa!!! Ja hyvästä mallista kannattaa pitää kaksin käsin kiinni! Ja tehdä niistä myös skräppisivu! =)

    Yhtään ei oo liikaa roiskeita ja molemmissa sivuissa on ihanat rauhoittavat värit ja kauniit koristukset!

  4. Musta sun maaliroiskeet näyttää aina hyvältä. Itse jostain syystä en onnistu siinä koskaan ja maalia on enemmän seinissä/pöydällä kuin paperissa ;) Pitää varmaan mennä ulos reenaamaan tuotakin.

    Korkkariaihe on ihana!!! Mun on pitänyt jo kauan tehdä minialbumi mun suosikkikengistä. Ehkä vielä joskus…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s