cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pyykkipäivä

2 kommenttia

Aina kun pitäisi siivota, sitä keksii nopeasti muuta tärkeämpää tekemistä. Kuten skräppäystä. Ja sitten sitä voikin vaikka skräpätä siivouksesta :D Tämä sivu on malliksi Inspiroidu-haasteeseen, jossa teemana oli käyttää taloustarvikkeita sivussa. Mun sivusta löytyy voipaperia ja sitten vielä tein nuo valkoiset maalailut piparimuottia sabluunana käyttäen.

Ruiskautin vaalean paperin päälle kultaista maalisuihketta jotta valkoiset maalikuviot erottuvat paremmin taustasta. Kaksi pientä kukkakoristetta ovat myös kultaisia ja hohtavapintaisia. Sitä ei ehkä kuvasta niin hyvin erota. Tekstilappunen on repäisty skräppipakkauksesta. Se kävi hyvin teemaan.

Everytime you should clean up the house, more important things to do come to mind. Like scrapping. And then you can scrap about cleaning. :D Journaling says: ”It’s true, housework isn’t my greatest fun. Dishes and laundry are at least ok.” This page is for Get Inspired -challenge, in which the theme is to use the kitchen materials in the page. My page has waxed paper and I painted using a cookie mold.

Mainokset

2 thoughts on “Pyykkipäivä

  1. Ihana, ihana! Pieni kuva tekee sivusta aivan mahtavan. Piparimaalaukset ovat hienot ja skräppipakkauksesta löydetty otsikko on upea idea.
    Tykkään!!!

  2. Minä myös <3 Olen käynyt katsomassa tätä sivua jo useamman kerran, siinä on jotain tosi hienoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s