cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lomailu- ja juhlatunnelmissa

4 kommenttia

Hei ja iloista vappua kaikille! Tässäpä parit skräppisivut rennoista tunnelmista. Eka uusimpaan Inspis-haasteeseen ja toinen taasen vähän vanhempaan.

Inpiroidun uusin aihe on ison alkukirjaimen käyttö. Isoa alkukirjainta tulee käytettyä useinkin, joten aihe oli mieluisa. Ja nytpäs tuli skräpättyä eka kuva Egyptin reissultakin. Olipahan kyllä tosi kurjaa uiskennella tuolla vedessä drinkkejä siemaillen, hehe. Riika ja Jenni saivat nyt naamasumennuksen, kun en kerinnyt lupia kysellä.

Toinen työ on aikalailla samantyyppinen niin väreiltään kuin asettelultaankin. Turkoosin ja ruskean väriyhdistelmä on vaan niin kovin mieluisa edelleen. Tämä oli Inspiroidun teippaustalkoisiin. Käytin sivussa koristeina maalarinteippiä. Mitähän näistä muuta kertoisi. Hmm, no tuon ruusukkeen koitin tehdä itse, mutta siitä tuli aika kauhea. Näyttää livenä vielä säälittävämmälle oikeasti.Here’s two pages I’ve made for Get Inspired -scrapping challenges. The first one was for challenge to use an initial. I made a page about my Egypt’s holiday. Journaling says: ”Splendid holiday. The pools of our hotel were the best. It was so nice to relax by the pool and dive into the blue water to cool off and to swim.” The subject of the second page was to use lots of adhesive tapes in the page. I made a page about partying girls. :)

Mainokset

4 thoughts on “Lomailu- ja juhlatunnelmissa

  1. Ihanat! Väriyhdistelmä ruskea-turkoosi iskee myös muhun.

  2. Värit on tosiaan ihanat. Ja molemmissa on tosi iloinen kaveritunnelma, selvästi on ollut hauskaa..!

    Eka kerta muuten kun joku mainitsee, että jokin yksityiskohta on livenä vähemmän hieno! Ihan ok ruusukkeen olet tehnyt, varmaan se on sitten livenä hyvin persoonallinen :-)

  3. Bilehileet-sivu kolahtaa muhun ihan kympillä! Ehkä noiden nauhojen ja maaliroiskeiden ja yleisen tunnelman vuoksi! =)

    Molemmissa sivuissa on kyllä niin kiva asettelu ja värimaailma.

    Hahaa… SC:n pitäis alkaa maksaa mulle kohta jotain provikkaa kaikista ”käännytetyistä”! Mutta ihan mahtavaa seurailla, mitä kukakin tekee materiaaleilla. Ja turha lisäpakeille on kauheesti kampoihin panna, ne voittaa kuitenkin!!! =)

  4. Bilehileet-sivua fanitan minäkin. Katselin sitä Inspiroidu-blogissa pitkään, kuten Veeruliiru sanoi ”Ehkä noiden nauhojen ja maaliroiskeiden ja yleisen tunnelman vuoksi! =)”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s