cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Koiramaista meininkiä

5 kommenttia

Nythän näitä koirasivuja pukkaa ihan urakalla. Tässä heti kerralla kolme. On vaan niin kivoja valokuvia, joista on ihan ilo skräpätä. Ostin tosiaan uuden kameran viime kuussa, Nikon D3000:n ja oon nyt innokkaana opetellut kuvaamista digijärkkärillä. Parhaat harjoittelukohteet eivät ehkä tosin ole heiluvat ja joka paikkaan ryntäilevät koirat, muttaaaa nooh :D

Nappeja, pahvikoristeita ja kukkasia sekä karkkivärejä kerrakseen. Vaikka sivu on hyvin hempeä ja vaaleanpunainen, ei tämä koira ole kyllä mikään hieno neiti, kuten otsikkokin jo kertoo. Sivu pyöri pitkään mun pöydällä, kun yritin keksiä sivuun jotain tarinointia, mutta en sitten keksinyt mitään, mitä kuva ja otsikko ei jo kertoisi. Eli sotkuisenpörröinen, töpselinenä-Bella tässä katselee hölmistyneenä. :)

Tässä sivussa seikkailee Bella kera Leevin. Tämä sivu oli esimerkkityönä Inspiroidu-haasteessa Ihme ja kumma. Sivu on hyvin yksinkertainen, ja asettelukin hyvin normaalia mun tyyliä, mutta jostakin syystä tykkään tästä ihan tosi paljon. Johtuu ehkä väreistä. Tai sitten maaliroiskeista. Tai valokuvasta. Tai ehkä se on tuo valokuvan tilanne. Kuvan rajaus ja kuvakulma on sellainen, että kummankaan koiran naamaa ei näy, mutta molemmat ovat tässä niin omia itsejään, että ne ilmeet voi kyllä kuvitella ilman kuvaakin. :D Eli Leevi jöröttää ja Bella katselee jotain kieli suusta roikkuen, hih.

Tää kolmas sivu onkin sitten ihan eilinen uunituore tapaus. Sivu syntyi ihan älyttömän nopeasti ja suoraan lähes ensimmäisistä tarvikkeista mitkä käteen osuivat. Väriä ja papereiden kirjoa tässä riittää, joten jätin kummemmat koristelut kokonaan pois. Osaisikohan sitä ruveta tekemään oikeasti yksinkertaisempiakin sivuja? Noh, on siellä kuitenkin pätkä nauhaa seassa sentään. :)

I’ve srapped a lot of dog pages lately. It’s just that I have lots of new photos, and I enjoy scrapping them. I bought a new camera last month, Nikon D3000, and I’ve been practicing taking photos with it. Maybe I could have picked a better practicing target than dogs, who run around like crazy, but oh well :D Here the first page is about Bella, and she’s no lady, which is also the headline of the page. The second page is about Leevi and Bella. Journaling says: ”What the heck is Bella doing again? Leevi, as older and wiser, looks Bella’s actions, what the heck is that crazy puppy doing again?” I like this photo and page a lot. I’ve taken and cropped the photo, so that neither of the dog’s face is shown, but you can still imagine the looks on their faces. Leevi is moping and Bella is wathching something with tongue hanging from her mouth. :D The third page is brand new and it was incredibly quick to make. Strong colors and variety of papers are enough decorations for this page, I think.

Mainokset

5 thoughts on “Koiramaista meininkiä

  1. Aivan ihania koiruliineja ja tykkään jokaisesta leiskasta! Aivan ihania värejä.

  2. Ihania sivuja! Kivat värit ja sommitellut :)

  3. voi ne on ihania! Sekä koirat että sivut.

  4. oijoi! koirasivut toimii aina!! kerrassaan ihania kaikki!!

  5. Siul on kuule Anski ilmiselvästi KARVAKUUME. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s