cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Inspis-töitä

Jätä kommentti

Inspiroidu Design Team töitä on jäänyt mulla useampi päivittämättä tänne, joten yritän niitä nyt lisäillä myös blogin puolelle sitä mukaa kun ehdin. Tässä ensin työ, jonka tein Inspiroidun sadanteen haasteeseen.

Aiheena oli siis sata ajatusta ja tein oman sadan kohdan listani bändeistä ja artisteista, joita on muunmuassa tullut kuunneltua viime aikoina. Last.fm listaa kätevästi kuunnellut musiikit, joten siitäpä sitten kopioin listaa ja pistin nimet excelillä aakkosjärjestykseen.

Koko homma on tietokoneella väsätty, lukuunottamatta nauhanpätkää ja paria pahvista sydänkoristetta. Nappasin kuvitukseksi Pinkin valokuvan, jonka tulostin valokuvapaperille. Taustat on tulostettu valkoisella paperille, eli myös taustapaperin väsäsin koneella.

Tässä vielä tuorein Inspiroidu-työ, joka on myös enemmän digiskräppäyksen puolelle menevä. Tein työn isoa valokuvaa pohjana käyttäen ja taustan päällä on vielä erillinen valokuvapaperiarkki. Itseasiassa aloitin tämän työn normaalina paperiskräppäyksenä, mutta en vain löytänyt millään mieleistä paperia taustalle ja koko työ meni ihan mönkään ja silppusin kaikki paperit. Päätin sitten tehdä taustankin itse ja lopulta päädyin käyttämään vain valokuvaa, koska siinä tulee kuitenkin parhaiten tuo tunnelma ja värit esille, mitä halusinkin työhön. Ainiin ja työn aiheena on ”naamio”.

Here are two pages I made for Get inspired -blog. Both of the pages were made using mostly computer. The first page was for challenge about 100 things. I did a page about 100 random artists I’ve been listening to lately in alphabetical order. The second page is for a challenge about masks. I made a page of circus skating show, where skaters played also mimes in their masks. I actually started making this page as a normal paperscrapping, but I couldn’t find any good paper for the background, and the whole page went quite awry. So I eventually ended up using photo also as a background. It brings out the atmosphere and colours, that I wanted in the first place.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s