cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kattokruunua tekemässä

8 kommenttia

Tämä aihe oli ollut mulla mielessä jo pitkään, ja nyt sain viimeinkin skräpättyä nämä kivat valokuvat ja mukavan muiston viime kesältä. Olin siis kesäloman vietossa ja yksi päivä hurahti vauhdilla, kun koottiin porukalla tädin suunnittelemaa kattokruunua. Pujoteltiin siis helmiä koukkuihin, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan oli älyttömän addiktoivaa puuhaa! :D

Pyörittelin pitkään sivun kokoa, mutta lopulta päädyin letter-kokoon. Näkyvää otsikkoa tai tarinointia en tällä kertaa laittanut sivuun ollenkaan. Dream-tarra toiminee jonkinlaisena otsikkona.

Tarinointi on piilotettuna ulosvedettävän lappusen sisään. Lapussa lukee: ”Kävin Saarijärvellä heinäkuussa 2009. Tuija tuli käymään kattokruunuprojektinsa kanssa. Talkoothan niistä tuli kun porukalla koottiin helmiä kruunuun. Kivaa puuhaa :)”

Siniset ja ruskeat napit käyvät kivasti yhteen sivun helmiteeman kanssa. Koristelin napit tavallisella ompelulangalla isoin rusetein. Ompelukonetta käytin myös jonkunverran. Itseasiassa sivussa oli aluksi aika reippaasti enemmän ompeleita, mutta sivu näytti liian raskaalta, joten peitin ompeleet sinisen ruutupaperin alle. Näin näyttää paljon paremmalta. Koko sivu oli muutenkin varsinaista sähläystä edes takaisin, yllättävän hankalaa tehdä runsasta, mutta ilmavan näköistä sivua! Kaiken säädön jälkeen olen kuitenkin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Seuraavaksi pitäisi varmaan tehdä sivu valmiista kattokruunusta. :)

Tarvikkeet saatu Ökömököstä
– pohjapaperi: Penny Lane Bright Moons Paper
– sinivalkoinen paperi: Daisy D’s Bambino Blue Gingham
– ruskea paperi: Daisy D’s Autumn Collection Espresso
– napit: My Mind’s Eye Bloom and Grow Button Box
– Dream-kartonkikohotarra: Dovecraft Chipboard Heritage 2

Tarvikkeet muualta:
– pitsiä, ompelulankaa
– akvarellimaalia
– journaling-lappu: K&Company Blue Awning Tag Pad

I had in mind for a long time to scrap about this subject. I was celebrating the summer holidays and one day went really fast by, when making this chandelier with my relatives. We just stringed beads on hooks, which in all its simplicity was really addictive! :D Journaling is hidden in the pull-out paper. It says: ”I went to Saarijärvi in July 2009. My aunt Tuija came to visit with her chandelier project. Together we assembled beads to the chandelier. It was wicked fun :)” The blue and brown buttons go nicely with the beads theme. I used sewing thread with big bows in buttons. I also used sewing machine on the page. In fact, there was first a lot of more sewing under the blue paper, but I covered them, because they looked too heavy. Overall, after adjustment, I am really pleased with this page.

Mainokset

8 thoughts on “Kattokruunua tekemässä

 1. Voi, tässä on ihanat raikkaat värit. Ja teehän toki valmiistakin sivu, ois kiva nähdä kattokruunu valmiina.

 2. Inspiroivan näköinen sivu. <3 Ja minäkin haluan nähdä sivun myös valmiista kattokruunusta :)

 3. Ilmava on! Hieno sivu hienosta projektista :)

 4. Ja sama ilman roskapostin kautta kulkemista:
  Ilmava on! Hieno sivu hienosta projektista :)

 5. Kiitos! Minäkään en ole nähnyt täysin valmista kattokruunua vielä itsekään, mutta pitänee ottaa kuva heti kun sen nään :)

 6. Kaunista, tahtoo nähdä valmiin kattokruunun myös!
  Napit on ihanat ja varsinkin ohuen ompelulangan käyttö on tuossa ruseteissa aika liikkistä, ei olis tullu mieleen että noinkin voi tehdä… Täytyy päästä nyt laittamaan ompelulankaa johonkin ;o)

 7. Voi, mikä värimaailma! Ja totisesti onnistuit runsaan ja ilmavan yhdistelmässä. Minäkin haluaisin nähdä sen valmiin kattokruunun!

 8. Kiva sivu! Huiput nuo napit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s