cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Buffy vampyyrintappaja

5 kommenttia

Varoitan, että seuraavaksi on luvassa hirmuista hehkutusta ja fanitusta :D Inspiroidussa on nyt tämän viikon teemana fanitus ja mulle oli heti selvää, mistä aiheesta teen esimerkkisivuni. On olemassa paljon hyviä tv-sarjoja, mutta Buffylla on mun sydämessä aivan erityinen paikka. Olen aina suosittelemassa sarjaa kaikille ja tunkemassa dvd-bokseja lainaan. Jos et ole vielä katsonut Buffya, niin nyt on korkea aika, sillä kyseessä on kuitenkin kulttimaineen saavuttanut ja palkintojakin voittanut teos! Ymmärrän kyllä vastahakoisuuden (sarja käsittelee kuitenkin vampyyreja ja kyllähän tuo nimikin on jo itsessään aika korni) ja moni kaverinikin suostui katsomaan sarjaa vasta pitkän käännytystyön jälkeen. Mutta jokaikinen onkin kyllä sitten katsonut sarjan alusta loppuun asti nenä kiinni ruudussa. :D

Täällä on listattuna 10 syytä miksi katsoa Buffya. Tuo puhuu aika hyvin puolestaan, varsinkin nuo kuvat ja alkupään kuusi ekaa kohtaa voin täysin allekirjoittaa. Parisuhdekoukeroita sarjasta toki löytyy, mutta ei kannata ajatella sarjan olevan vain sitä, tässä sarjassa on niin paljon muutakin. Toki näistä kiinnostuneille löytyy paljon eri pareja joita fanittaa, sarjaa on kuitenkin tehty sen seitsemän kautta :D Hahmot ovat kyllä ehdottomasti sarjan parasta antia, niin pää- kuin sivuhahmotkin. Lisäksi sarjan monipuolisuus, huumori, nokkela dialogi, yhtenäinen kausien läpi jatkuva juoni ja henkilöiden kasvu vuosien myötä ovat asioita mistä pidän. Sarja naurattaa, itkettää, saa haukkomaan henkeään juonikuvioillaan ja aiheuttaa kylmiä väreitä (hyvällä tavalla).

Sen lisäksi että sarja on aivan loistava, olen tutustunut sarjan kautta muihin faneihin ja moniin aivan ihaniin ihmisiin. Vaikka sarja on lopetettu jo vuosia sitten, on Suomenkin faneilla vielä aktiivista toimintaa, kuten vuosittain järjestettävä tapahtuma FinBuffy.

Niin tosiaan. Olisiko tästä askartelustakin pitänyt sanoa jotain? :D Ajattelin mennä aika yksinkertaisella asettelulla ja käyttää vain yhtä Buffyn kuvaa. Itse sivu syntyi hyvin nopsaan, eipä tästä taida sen kummempaa sanottavaa olla. Ainiin, tosiaan jos joku nyt innostuu Buffya katsomaan, niin pakko huomauttaa, että 1. kausi on sarjan huonoin, sarja paranee mitä pidemmälle se etenee. :) Lisäksi se, että ensimmäinen kausi on tehty jo vuonna 1997, saattaa aiheuttaa ylimääräistä hauskuutta näin pitkän ajan kuluttua katsottuna :D

This page is about my love for Buffy the vampire slayer -series. Check this page of top 10 reasons you should watch Buffy. Journaling in this page says: ”The best series of all time. The series which I recommend to all. Extremely funny, magnificent, touching, versatile, lovely characters and amazing, compelling story. I’ve seen all the episodes at least three times, but I never get tired of them <3"

Mainokset

5 thoughts on “Buffy vampyyrintappaja

 1. Toinen Buffy-fani ilmoittautuu! :) Joitakin vuosia sitten pyörin mukana Caritas-foorumilla ja olin monta kertaa vähällä lähteä mukaan FinBuffyyn, mutta aina se sitten jäi.

  Todella ihanan leiskan olet tehnyt! Värikäs, yksinkertainen ja tyylikäs. Tykkään paljon myös otsikosta. Nyt rupesi harmittamaan, ettei mulla ole yhtään valokuvaa Buffysta, josta saisin leiskan tämän viikon haasteeseen. Mun leiskani tosin taitaisi olla Spike-aiheinen. :D

 2. Voi ei, Anski vauhdissa buffyttamassa. :D Kävin ihan aikani kuluks kattomassa ton 10 syytä sivun, ja voi eiiii siel oli tiinimiinispaikkuliini peukut pystyssä. awwwwwwwwwwwwww.

  Nojoo, emmie jaksanu lukee noita juttuja kyl sitten, ko emmie oikeen koskaan sille Buffylle ole lämmennyt. Ehkä sen takia, ko pelkäsin sitä joskus ku kattelin pari jaksoa. hih.

  Spaikkuliinistä tulikin mieleen, et on tosi mystistä, et löydän sen Spike-kalenterin aina mitä omituisimmista paikoista, etsin mie mitä tahansa. Se on aina siellä, vaikka kuvittelen etsiväni ihan eri paikoista, jossa sen viimeksi näin. Se vainoo miuta. Uuuuuuuuu vainoava Spaikkuliini hmmmmmmmmmmmm. nojooo. Mie nukuin tännää liikaa. :D

 3. Sivu on hieno ja sarjakin aikas übercool, vaikken varsinainen fani ookaan, muutaman jakson aikanaan seurannut. Luin kyllä ton kymmenen kohdan listan ja alkoi ihan kiinnostaa… :)

 4. Bridget: Kirjoittelitko caritaksella samalla nimimerkillä? Minäkin kirjoittelin aktiivisesti siellä jokunen vuosi sitten, Talim-nickillä tosin :) Ja hei, ei muuta kuin nyt ilmoittautumaan ensi kesän FinBuffyyn! Minäkin olen menossa ja vielä mahtuu porukkaa. Ja oisi kiva saada myös uusia naamoja mukaan :)

  Mirva: Okei, eli seuraavaksi lainaan sulle sit Buffy-boksit, näin tehdään. Eiiiiikä siinä nyt kauheasti niitä pelottavia jaksoja ole (tai ne pari jotka on, onkin sitten sitä pelottavampia, niin voit sit skipata ne), enemmän hupijaksoja siinä on eniveis. Jotkut ekan kauden jaksot nyt voi huoletta katsoa kun ne pelottavimmat kohdatkin on nykyaikana efektien parannuttua lähinnä koomisia x)

 5. Joo, olin Caritaksella samalla nimimerkillä. Keksin tämän joskus silloin kauan sitten ja se on seurannut mua mukana joka paikkaan. :) Ihan kamalan aktiivinen kirjoittelija mä en kyllä ollut, enemmän vaan seurailin keskusteluja.

  Pitääpä pistää Finbuffy harkintaan. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s