cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ihanat tyttöset

4 kommenttia

Minulla vaihtelee jonkun verran se, mistä aloitan uuden sivun työstämisen. Joskus se on joku tietty skräppäysaihe, valokuva tai fiilis, minkä haluaa toteuttaa. Tässä työssä homma alkoi väreistä. Olen viime aikoina ihastunut entistä enemmän vastavärien käyttöön. Tätä kirkkaankeltaista taustapaperia katsellessani päätin, että haluan käyttää keltaisen parina turkoosin sinistä. Väriyhdistelmä miellyttää ainakin omaa silmääni kovasti.

Kuvassa esiintyy ihanat ystäväni Eini ja Sanna. Päädyin käyttämään mustavalkoista valokuvaa, jotta sivun räväkät värit tulevat mahdollisimman hyvin esiin ja valokuvan myötä sivun värimaailmaan tarttuivat mukaan myös musta ja valkoinen.

Taustapaperissa itsessään on jo hentoa oranssia maaliroisketta, joten päätin lisäillä työhön itse myös mustaa ja valkoista roisketta. Ne kävivätkin tosi kivasti kukkasiirtokuvien kanssa yhteen. Tykkään aika runsaasta tyylistä, ja työ syntyikin lisäilemällä sivuun yhtä jos toista koristetta lisää. Otsikon lisäksi muuta tarinointia en tällä kertaa työhön lisännyt, kaunis kuva puhukoon puolestaan :)

Tarvikkeet saatu Ökömököstä:
– keltainen paperi: Daisy D’s Autumn Collection Atelier Toile
– sininen paperi: Penny Lane Bright Moons Paper
– kukkasiirtokuvat: Daisy D’s Village Market Botanical Elements
– kirjainsiirtokuvat: Font Folder 3 Ring Black siirtokuva-aakkoskansio
– siniset napit: My Mind’s Eye Bloom and Grow Button Box

Tarvikkeet muualta:
– pitsiä, helminauhaa, nappeja, paperikukkia
– akvarellimaaleja, pahvia

In this page, the whole project began with the colours. I have recently been more and more fond of the complementary colors. With this yellow background, I knew I wanted to use turquoise blue. To highlight the colours, I decided to use black & white photo and also black and white decorations. In this photo are my lovely friends Eini and Sanna and the title says ”lovely girls”. Materials in this page are from Ökömökö.

Mainokset

4 thoughts on “Ihanat tyttöset

  1. Höhööööö, tein sen. Sain aikaiseksi sen blogin vääntästä pystyy. muahaha. Laitoin sinne sen valmiin Tawaretinkin, jos et oo viel käyny kahtoo facebookista. En varmaan ainakaan vielä jaksa muita sinne päivittää, ja olin laiska kökkö enkä jaksanu mitenkään erikoista sivu-ulkoasuakaan luoda, joten otin valmiin. :/

    Mut joo, hieno on tääkin, taas vaihteeksi. Tykkään kovasti mustavalkoisesta kontrastista tohon siniseen, se oiken hyppää silmille. :)

  2. Kurkistelen, josko olisit vastannut Pikkuhelistimen haasteeseen, mutta vastaus oli nopeasti selvillä. Ihania maaliroiskeita! <3

  3. Tykkään tästä kovasti! Ihana värimaailma ja noi sun käyttämät maaliroiskeet on aina niin kivoja. Miten muuten teet nuo roiskeet? Maalia pensseliin ja eikun roiskimaan? Mulla tuntuu olevan aina koko maailma maalia täynnä jos yritän tuommoista ja en jaksa sitä paikkojen suojaamista ja siivoamista sitten kumminkin :)

  4. Kiitos!

    Pinjami: Roiskeet teen joko eri kokoisilla pensseleillä roiskimalla, tai sitten hammasharjalla siten että peukalolla painelen harjaa. Siitä tulee ihan pientä roisketta. Sotkua siitä kyllä tulee ja ainut vaihtoehto onkin roiskia maalia joko ulkona tai sitten kylpyhuoneessa, jonka jälkeen pitää yleensä huuhdella seinät ja lattia :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s