cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Henkilökohtaiseen haasteeseen sivu

13 kommenttia

Ensinnäkin pakko sanoa että huh huh, sainpas viimein tehtyä tämän sivun valmiiksi :D Kyseessä siis on Elliksen alulle pistämä kiertävä henkilökohtainen skräppihaaste. Haaste on kiertänyt jo Nelssonilla, takaisin Elliksellä, Lauralla, Omulilla, Xingillä ja Pikkuhelistimellä, joka heitti haasteen siis minulle. Haasteen juju oli tehdä sivu viiden kriteerin mukaisesti, jotka haastaja antaa haastettavalle. ”Tarkoitus on saada toinen kokeilemaan jotakin hänelle epätyypillistä, hankalaa tai muuten vain haasteellista. Se voi olla tapa skräpätä, tietty värimaailma, materiaalit, mitä tahansa. Jotakin skräppäykseen liittyvää kuitenkin.”

Pikkuhelistin heitti mulle seuraavanlaisen listan:
1. Taustana/pohjana yksivärinen kartonki
2. Ei perhosia
3. Ei maaliroiskeita!
4. Ei pitsiä
5. Leiska kokoon 6×12

Huomasi kyllä kuinka pahasti sitä onkaan juurtunut tapoihinsa, sillä haaste todellakin tuotti mulle vaikeuksia! Muut kriteerit olivat suhteellisen kivuttomia toteutettavia, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostui viides kohta, sivun muoto. Aloitin monen monta sivua, mutta aina jokin tökki. Esimerkiksi kaksi tähän haasteeseen aloittamaani sivua päätyivätkin lopulta muiksi normaaleiksi sivuiksi muun muotoisina. Plus kun tajusin etten saa niistä sivua tähän haasteeseen, tuli niihin sitten lisäksi melkein kaikki kieltolistalla olevat asiat :D Mutta tässäpä tämä mun tuotos viimein:

Toivottavasti kartongin värinen kartonkipohja lasketaan yksiväriseksi? Ai jumankekka kun olisi niiiin kovasti tehnyt mieli lisätä tohon vielä vähän pitsiä ja pari maaliroisketta… :P No, ei, tulihan tuosta oikein hyvä ilman niitäkin. Asettelu ehkä vähän tökkii pitkulaisen muotoisessa sivussa, pitää selkeästi vielä harjoitella tuon muotoisen tilan täyttämistä.

Tykkään sivun värimaailmasta ja erityisesti valokuvien ja tarrojen väreistä yhdessä. Sivun paras juttu on kyllä tuo vaatteen mukana tullut pahviläpyskä.

Ja sitten seuraavaan haastettavaan… Haastan Baulan! Otatko Baula haasteen vastaan? Jos otat, niin mun kriteerit sulle on:

1. Taustana ei saa olla yksivärinen tai sävyinen kartonki
2. Sivualue pitää täyttää mahdollisimman täyteen, eli tyhjää tilaa mahdollisimman vähän
3. Sivussa pitää olla vähintään kaksi valokuvaa
4. Ainakin yhdessä kohtaa sivua pitää olla jollain tapaa kerroksellisuutta, ainakin neljä näkyvää kerrosta
5. Koristeina ei saa olla kukkia

Olipas vaikea keksiä viittä kohtaa :D Toivottavasti eivät ole liian hankalia!

This page is made for a personal chainmail challenge. The criteria I was given to make a page were: Not to use any butterflies, paint splashes or lace. The background must be one colored cardboard and in size 6×12. The challenge was suprisingly hard but I managed to make the page dispite all the difficulties! :D

Mainokset

13 thoughts on “Henkilökohtaiseen haasteeseen sivu

 1. Jes, mahtavaa.. Otan ehdottomasti haasteen vastaan! :) Sun sivusta tuli hieno, värit on taas niin kivat.

 2. Upea sivu, kyllähän siitä tuli ihan sun näköinen! Iloisia uutisia: sain kraft-kartonkipakkauksen, niin että Life Stories ei ole enää vaarassa joutua käytetyksi vain taustapuoleltaan ;)

 3. aivan niin ihana!! kuin myös viime aikojen muutkin sivut! kerrassaan hauska tuo koko ja niin sun näkönen vaikka muka onkin vaikea ollut, ei se ainakaan tänne näy:)

 4. Tästähän tuli tosi upea, vaikka haastekriteerit tuottivat ensin vaikeuksia! Erityisen tykästynyt olen värimaailmaan, ihana <3

 5. hieno! tosi hyvin ryhdittää toi valokuvan musta reunus koko sivua.

 6. Haasteeseen vastattu! :)

 7. No siis… Mielettömän hyvin suoriuduit annetuista kriteereistä!!! Tää sivu rules! Värimaailma on ihan loistava ja sivu on ihan tekijälleen tunnistettava

 8. Aivan huipusti oot täyttäny kaikki annetut kriteerit. Tykkään tästä tosi paljon! Ihan on sun työksi tunnistettava vaikka ne oleellisimmat ”Anski-jutut” puuttuu :) mun mielestä asettelukin on tosi onnistunut että äläpäs yhtään vähättele. Siitä oon kyllä samaa mieltä, että tähän olis hienosti kyllä sopinu pitsi ja maali mutta toimii ilmankin ;)

 9. Samat sanat kuin muiltakin :)

 10. Minäkin tykkään tämän väreistä! Ja ihmettelen edelleen Baulan nopeautta.. :)

 11. Tosi hieno kokonaisuus!

 12. Kiitos!

  lehtipollo arvaa muuten, tässäkin on käytetty life stories pakkauksen papereiden toista puolta! teki kipeää! xD

 13. Päivitysilmoitus: Tunteiden vuoristoradalla « Life Thru a Lens

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s