cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Salaattifanaatikko

8 kommenttia

Skräppäys on siitä upea harrastus, että siinä voi yhdistää niin monta lempiasiaa. Kuten tässä sivussa, jossa yhdistyy mun innostus tehdä kivannäköistä ruokaa ja obsessio valokuvata valmiita ruoka-annoksia. :D Jos muuten haluatte nähdä todella upeita ruoka-valokuvia, suosittelen käymään blogissa Cannelle et Vanille. Olen ihan rakastunut noihin kuviin.

Sain viimeinkin hankittua joka askartelijan perustarvikkeen, Dymo-kirjoituslaitteen, joka pääsikin tässä heti käyttöön. Muuten sivun rakensin pitkälti valokuvan ympärille ja kaikki sujui hyvin siihen asti kunnes aloin kirjoittamaan kuvan viereen käsin. Se pilasikin sitten koko sivun niin pahasti, että päätin lopulta peittää koko tekstin toisella paperinpalalla, jolle tulostin tekstin ihan suosiolla.

Tästä sivusta tuli tosi kiva, jotenkin tuloksesta tuli ihan sellainen kuin oli mielessäkin. Tykkään tuosta siirtokuvasta ihan hulluna ja maaliroiskeetkin onnistuivat juuri kuin oli tarkoituskin. Napit olivat sivuun hauska lisä, ne käyvät salaatin oliivien kanssa hauskasti yhteen.

Scrabooking is such a great hobby, because it combines so many favorite things. Like in this page, scrapping combines my enthusiasm to making nice-looking food, and taking photos of it :D If you really want to see other beautiful food photos, I recommend to visit blog Cannelle et Vanille, it has amazing photos. The journaling here tells about my love with salads. I built this page mainly around the photograph. I like this page a lot, the result was like I pictured it in my mind. I like the transferimage a lot and paint spatters came out perfectly. Buttons on the side were extra fun, they go very nicely together with olives in the salad.

Mainokset

8 thoughts on “Salaattifanaatikko

  1. Takuuvarmaa Anskia, upeaa!

  2. Tosi kauniit värit, tätä jäi katsomaan pitkäksi aikaa. Fenkoli on hyvää <3

  3. ihan sun näköinen sivu ja hyvä niin, koska tykkään sun tyylistä :). napit sivussa ovat tosiaan kuin oliivit, alkoi ihan hymyilyttämään. pitsi ja maaliroiskeet just hyvät. onnea dymoilulle, se on kyllä kivaa ja kätevää!

  4. Ihana! voi että sinä valitset aina niin ihanat värit. Meidän värivalinnat on niin erilaisia kun minulla on melkein aina niin kirkkaita värejä. Mutta hitsi sentään että sinun leiskat vaan on mahtavia!!! haluttais kyllä maistella niitä sinun salaatteja.

  5. Ihana ”bohemian chic” sivu!

  6. rupes tekeen mieli salaattia. ;) syötävän siisti sivu siis. ja hyvää synttäriä hei!!!

  7. Aivan ihana sivu!!Itse ei tuollainen asettelu tulisi mieleen, mutta toi näyttää tosi hienolta!! Ja kävin tuolla linkittämässäsi ruokablogissa… Ai että, tuli nälkä :)

  8. Vau, tykkään! Ihanan pirteä sivu. Ja vaikka en syökään salaatteja (joo, olen outo), niin silti herahti vesi kielelle, kuva on upea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s