cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Loput ystävänpäiväkortit

Jätä kommentti

Heipsansaa. Pieniä muutoksen tuulia luvassa. Ajattelin nimittäin tästä lähtien kirjoittaa tänne myös englanniksi. Älkää pelätkö, pääasiallinen kieli säilyy kyllä suomena, mutta ajattelin lisätä jokaisen jutun perään lyhyen tiivistelmän myös englanniksi. Vinkatkaa ulkomaalaisille kavereille jos jotakin sattuisi kiinnostamaan tämä asia. :) Flickristä löytyy muutenkin höpinää englanniksi, joten ajattelin että samalla vaivallahan ne lisää tännekin. Olen myös päivitellyt kaikenlaista sälää tuonne Flickrin puolelle, kuten piirustuksia ja valokuvia, jos kiinnostaa niin käykää sieltä kurkkaamassa. December Daily odottelee tuolla yhä kuvausta ja skannausta ja luultavasti kunhan saan sen aikaiseksi tehtyä, isken sen tuonne Flickrin puolelle. Muitakin pieniä muutoksia ajattelin blogiin tehdä lähiaikoina, mm. linkkilistaus pitäisi päivittää. Ilmoitelkaa jos haluatte bloginne listalle tai mieleen tulee muita kivoja linkkejä.

Niin ja kuten otsikko lupaa, tässä vielä kuvat lopuista tänä vuonna väsäämistäni ystävänpäiväkorteista. Tälläiset pikapikakortit syntyivät tiimarin valmiista korttipohjista, joiden sisään iskin palan skräppipaperia ja leimasin sydämen sisään friends -leimasimella. Sitten lätkin päälle vähän tarroja ja siinäpä se, helppoa ja nopeaa.

From now on I’ve decided to blog in English too. Translations can be found under this headline. Earlier posts are only in Finnish, but you can find more stuff written in English on my Flickr page. There is also some stuff like drawings and photos that are only on my Flickr page.
Up here are photos of the rest of the Valentine’s Day cards I’ve made this year. Card bases were bought, I only added colourful paper inside and stamped with ”friends” stamp and added some stickers. Simple and fast!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s