cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sivu vanhasta urheiluharrastuksesta

8 kommenttia

Mulla oli ollut jo tosi pitkään mielessä että pitäisi skräpätä mun vanhasta taekwondo-harrastuksestani. Enää en siis lajia harrasta, mutta halusin ehdottomasti tallentaa tämän muiston mukavasta ajanjaksosta.
(Klikkaa kuvasta isompaan versioon, niin näkee lukea tekstin)

Asiaa oli paljon, joten tiesin heti alusta alkaen että aion kirjoittaa kaiken tietokoneella. Kuviakaan mulla ei kauheasti ollut, joten ajattelin ensin tehdä pelkän tekstisivun. Mutta mm. seuran sivuilta löysin sittenkin muutamia valokuvia, jotka nappasin tähän mukaan. Räväkän taustapaperin takia pidin koristelut yksinkertaisina. Pari nauhaa ja softis-sydäntä vain. Yläreunan kuvarivi on aito poomse-liikesarja, mitä tuli tahkottua. Oon aika ylpee itsestäni, kun keksin laittaa sen sivuun mukaan koristeeksi :D

Pehmosydämet olivat oikeasti onttoja sisältä, mutta lisäsin niihin valkoiset keskustat. Fonttina oli Typical Writer. Mitäpäs muuta… eipä tästä varmaan muuta sanottavaa ole, kiva sivu kivasta aiheesta ja syntyi aikalailla suorilta käsin ilman kummempaa säätöä. :)

This page is about my old Taekwondo-hobby. I no longer train it, but I wanted to save this nice memory of the period. I knew I have a lot to say so I wrote journaling with computer. I didn’t have many photos of the hobby, but I managed to find some training pictures from associations’ webpage. Because of the wild background paper, I wanted to keep rest of the page simple, only some ribbon and softhearts. Image at the top of the page is real poomse-movement-series, that we trained. I’m proud of myself, that the idea of using it as a decoration came to my mind. :D

Mainokset

8 thoughts on “Sivu vanhasta urheiluharrastuksesta

 1. Tosi kiva sivu – samoin kuin tuo edellinenkin johon en tainnut vielä kommentoida. Kuvasuikale liikesarjasta on tosiaan tähän ihan omiaan. Täytyypä pistää idea mieleen, kun mullakin tulee jossain vaiheessa tehtäväksi sivu tai pari karatesta… Itse en tosin oo harrastanut, vaan lapset, mutta voisin ajatella harrastavanikin – helppo kuvitella noi fiilikset mistä säkin kirjoitat, ettei niin urheilumaista jne.

 2. Ihanan pirteä. Mie vähän kadehdin sun taitoa käyttää näin värikkäitä tausatpapereita niin, että sivu näyttää kuitenkin tosi hyvältä. Kuvasuikale on ihan paras.

 3. Ooooo, ei oo itelle tullut mieleenkään että vois tästäkin aiheesta tehdä sivun! Tosin mulla ei taida edes olla itestäni yhtään kuvaa treenipuku päällä. Mulla ois muuten ollut paperikuvia leiriltä, oisin voinut skannata sulle tätä varten. Vai olikohan sulla jo niistä teetettyjä kopioita…

  Ihana sivu; tykkään väreistä ja siitä, että on noin paljon tekstiä aiheesta :) Ja poomse-rivi on loistoidea!

 4. Kaunis, tasapainoinen sivu. Vaikka taustapaperi onkin noin räväkkä, ei sivu ole silti mitenkään sekava. Kadehdittavaa!

 5. Mä menisin ihan lukkoon tän kuviopaperin kanssa, mutta vitsi miten hienosti olet työstänyt sen sopimaan muiden elementtien kanssa! Ja todellakin hieno keksintö käyttää tuota liikesarja suikaletta! Ja sydämet tuo vielä sen pisteen iin päälle. Well done! =)

 6. Kiitos kommenteista! :)

  Laurana: ai sulla oli leireiltäkin kuvia, en muistanutkaan! Mulla ei oo itellä mitään niitä, voisin ottaa niitä jokatapauksessa itelle jossain vaiheessa. :) Mulla ei oo itellä kuin noita mitä sä räpsit musta puku päällä teidän pihassa.

 7. Mahtavan energinen ja upea leiska! Vaikuttaa rankalta lajilta.

 8. Sivusta tuli ihan mieleen pojan aikidoharrastus eli menoa ja meininkiä koko sivussa mutta silti hallitusti ja tasapainoisesti, kuten kamppailulajiin kuuluukin. Hieno tallennus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s