cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kynsilakkahurahdus

7 kommenttia

Tänä viikonloppuna tuli askarreltua ahkerasti! En tiedä johtuuko se tästä letter-koosta mihin olen viime aikoina ihastunut vai mistä, mutta tuntuu että sivut syntyvät nykyään ihan todella helposti ja askartelu on mukavan rentoa. Tässäpä jo yksi sivu, mitä tuli tehtyä mun kynsilakkahurahduksesta.

Mustaa kynsilakkaa, joten sivun värimaailmaankin tuli runsaasti mustaa väriä. Nappeja, pitsiä ja maaliroiskeita löytyy taas. Taustapaperin valintaan en käyttänyt tällä kertaa paljoa aikaa vaan menin fiiliksen mukaan sillä valinnalla joka ensimmäisenä miellytti silmää. Tykkäilen tosta paprusta ihan tosi paljon.

Napit on käännetty nurinpäin, koska takaosa näissä oli sopivan kiiltävä ja siten teemaan sopiva. Napit on taas ommeltu paperiin kiinni.

Advertisement

7 thoughts on “Kynsilakkahurahdus

  1. Tykkään! Kokonaisuus on ihana ja tykkään monista jutuista. Taustapaperi on ihanaa ja aihe sellainen mistä pitäisi itsekin sivu tehdä.

  2. Ihanat värit! Me loves :)

  3. Katsoin aluksi, että olet roiskinut kuvan kynsilakkaa myös sivulle, mutta taisi sittenkin olla maalia? Kynsilakan happovapaudesta ei ole tietoa :) Hieno sivu ja onnittelut uudesta DT-pestistä

  4. Kiitos! :)
    Joo, ihan maalia tuo on, vaikkakin itseasiassa ensiksi harkitsinkin kynsilakan käyttöä :D

  5. Hianon näköönen leiska, jossa värit sointuu upeasti yhteen :)

  6. täää on niiin heeeno! tykkään väreistä ihan mielettömästi, vaikkei aihe ookaa niin lähellä sydäntä. ^_^ voisinpa melekee laittaa tän seinälle.

  7. Musta rules! =) Kiva asettelu ja kiva värimaailma. Toimii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s