cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Rock’n’Roll yeahhhh!

2 kommenttia

”I love…” on uunituoreena haasteena Inspiksessä. Monipuolinen aihe joten nyt kaikki vaan sinne osallistumaan! Mulla alkoi heti soimaan I love rock’n’roll -biisi päässä, kun mietin lausahdusta. Ja tottahan tuo onkin, joten siitäpä se aihe sitten syntyi.

Etsin pari vanhaa pelleilykuvaa rokkiasenteella ja valitsin kuviin sopivia papereita. Ideana sivussa mulla oli että sivua voi katsella näinpäin tai kiepsauttaa ylösalaisin. Tosin sitten lisäsin journalingin ja piti päättää kumpi on se oikea puoli. Jälkeenpäin mietittynä olishan tuon tekstin voinut kirjoitella myös tuonne vasempaan reunaan otsikkoa vastapäätä. Mutta ihan hyvä näinkin. Käytän aika paljon valkoisia kirjaimia ja halusin tähän vähän jotain uutta, joten käytin osien kirjainten tilalla kirjainten ympäryspahvia. Valkoiset isot kirjaimet taustassa taasen ovat ruskean kuviopaperin kääntöpuoli.

Tätä sivua tehdessä ja vanhoja kuvia tuijotellessa inspiroiduin itsekin vielä muullakin tapaa joten tuloksena oli se että oli pakko taas saada tuollainen oranssinpunainen tukka :D

Mainokset

2 thoughts on “Rock’n’Roll yeahhhh!

  1. Tykkään tästä ihan hirmuisesti! Värit sopii toisiinsa tosi hyvin ja taustalla olevat kirjainhommelit on upeet :)

  2. Joo tää on tosi hieno, ja nyt mullakin soi Joan Jett päässä – eikä muuten oranssinpunaisessa hiustenvärissä oo yhtään mitään vikaa! ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s