cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Haaveita tulevalle vuodelle

10 kommenttia

Mä aloin miettiä tämän sivun sisältöä jo kun Inspiksessä oli #87 haaste, jonka teemana olivat mm. haaveet tulevalle vuodelle. En kuitenkaan ehtinyt tuolloin ajoissa mukaan, mutta halusin kuitenkin tehdä aiheesta sivun jossakin vaiheessa. Olin jo kirjoitellut tekstiä valmiiksi, mutta lopulliseen sivuun tullut teksti muokkaantui aika lailla matkan varrella ja näkökulmakin muuttui aivan toisenlaiseksi. Tekstin työstäminen ja ajatusprosessi sen takana olivatkin tässä työssä se isoin osuus. Turhat jossittelut pois ja tilalle sitä asennetta että mä haluan ja tahdon, eikä mitään muttia! :D

Nyt mennään jo aikalailla lähes pelkän digin puolelle. Koska mulla on ollut ajatuksena tänä vuonna rohkeammin testata kaikenlaisia skräppäystapoja, en aio myöskään jättää digiä laskuista. En hirmusti yleensä jaksa tehdä puhtaasti pelkkiä digisivuja, koska paperien kanssa touhuaminen on kivempaa. Toki on digitaalisessa omatkin puolensa, esimerkiksi saa ihan minkälaista taustapaperia kuin haluaa, kun kuvia voi sävyttää tai vaikka tehdä itsekin kokonaan uutta tekstuuria. Suurin hyöty on musta kuitenkin digin nopeus. Naks naks ja sivu on valmis :)


Sivun siniset reunukset nappasin tästä pakista. Alunperin punaisen kuvan sävytin vain siniseksi. Taustassa olevat perhoset on otettu Vintage Printable -sivustolta. Aivan ihana paikka (vaikkakin sivusto on tosi raskas ja vaatii hyviä hermoja selailuun), josta löytyy tosi paljon ihania isokokoisia vintage-kuvatiedostoja. Tosi käteviä monenlaiseen askarteluun, esimerkiksi kortteihin aivan ihania eläinhahmoja tai vaikka vanhan kirjoituskoneen mainos johonkin vähän räväkämpään skräppisivuun! Nämä perhoset olivat alunperin osittain värillisiä ja ruskeahkolla pohjalla, ja ajattelin sivusta ensin ruskeapohjaista. Kaipasin sivuun kuitenkin vähän raikkautta ja päädyin vetäisemään taustan kokonaan mustavalkoiseksi.

Sivu on tulostettu kahdessa osassa. Valokuva erikseen valokuvapaperille ja muu osio kokonaisuudessaan Bazzillin valkoiselle kohokuviokartongille, joka antaa kivaa pientä tekstuuria pohjaan pallokuviollaan. Kuvasta sitä ei kovin hyvin erota, mutta livenä näyttää tosi kivalle. Pakkohan sivuun oli kuitenkin saada vielä jotain kolmiulotteistakin, joten lisäsin reunaan pätkän pitsiä ja kuvan päälle pahvisen kaarisulkukoristeen.

Mainokset

10 thoughts on “Haaveita tulevalle vuodelle

 1. Kaunis sivu, perhoset on ihanat ja kiitokset myös linkkivinkistä.

 2. Ylinätti kuva susta ja leiska on aivan ihana! :)

 3. Ihana tuo perhonen! Toimii tosi hienosti tässä

 4. Aivan ihana sivu! Valokuva on hurjan kaunis, samoin suuret perhoset – ja sopivat haaveilevaan sivuun hyvin. Sinivalkoinen raikkaus on myös oiva valinta, ja pitsi – tulee Elovena-fiilis, ihan hyvässä mielessä :)

 5. Taas ei näytä tulleen kommentti läpi url:n kanssa… tässä sama uusiksi:
  Aivan ihana sivu! Valokuva on hurjan kaunis, samoin suuret perhoset – ja sopivat haaveilevaan sivuun hyvin. Sinivalkoinen raikkaus on myös oiva valinta, ja pitsi – tulee Elovena-fiilis, ihan hyvässä mielessä :)

 6. Tosi kaunis sivu ja ihana kuva!

 7. Tosi onnistunut kuva susta, oot niin kaunis <3 Ja niin on tää sivukin :)

 8. tosi hieno sivu ja inspiroiva! älyttömän kaunis kuva jota tuo sommittelu tukee tosi kivasti! toivottavasti tavoitteista toteutuu ainakin kaikki :D.

 9. Ihana fiilis sivussa! Kuva on tosi kaunis ja sivu raikas ja romanttinen yhtä aikaa!

 10. Kiitos kommenteista! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s