cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Uuden vuoden skräppäysputki on lähtenyt käyntiin

8 kommenttia

Vuosi on alkanut flunssan kourissa. Päiviä kuumeessa ja silti päässä pyörineet vaan askartelujutut ja jopa unet skräppäyksestä, heh! No nyt kun on tauti suunnilleen selätetty, on iskenyt hirmuinen askarteluvimma! Tuntuu että pää pursuaa ideoita joka lähtöön! Kun vain oisi aikaa toteuttaa ne kaikki! Tiedättekö sen tunteen, kun on niin innoissaan tekemässä kaikkea että hyvä kun saa edellistä hommaa valmiiksi kun on jo tekemässä kahta uutta samaan aikaan? Huippua ja ihanaa vaihtelua, hih! Inspiraatiolla ei tietenkään ole mitään tekemistä sen kanssa, että tilaamani ihanuudet Ökömököstä tupsahtivat kotiin. Iso osa on mennyt jo suoraan käyttöön, ja jäi valokuvauksetkin siinä hulinassa tekemättä. No ainakin nämä ihanat My Mind’s Eyen Life Stories paketit sain, joita olenkin himoinnut jo pitkään kun ekat vilaukset näistä näin. Niiiiin ihania ja tuntuvat niin omilta!

Papereiden tultua sainkin tehtyä viimein valmiiksi yhden jo viime kuun aikana aloitetun sivun. Valitsin ja muokkasin valokuvat jo aiemmin, mutta en löytänyt mieleisiä papereita sivun taustaksi, koska halusin tähän sellaista hyvin maanläheistä tunnelmaa, koska sivun kuvat on otettu sen henkisessä viikinkiravintolassa. Nyt taustaan meni heti uusi ihana Daisy D:n rosoisa tummanruskea paperi ja kuvan alla oleva paperi on juurikin noista Life Stories paketeista otettua.

Koska tekstiä ja asiaa oli paljon, päädyin kirjoittamaan tarinoinnin tietokoneella, jotta saan tarpeeksi pientä tekstiä ja josta saa vielä selvääkin, toisin kuin mun käsialasta. Pientä säätöä oli mittaamisen kanssa, jotta saan tekstit osumaan tulostaessa oikeaan kohtaan paperin kanssa. Lopputuloksesta tuli mielestäni tosi onnistunut, joten olen tyytyväinen vaivannäköön.

Kuvienkin kanssa tuli säädettyä jo aiemmin kauan, koska halusin valita just parhaat kuvat ja sävyt kuviin tän kivan päivän tallentamiseksi. Muun sivun pidinkin sitten asettelun kannata yksinkertaisena, tyydyin koristeluissa pelkkään pitsiin. Hyvänväristä ei taaskaan ollut kädenulottuvilla, joten sävytin pitsin teellä (tällä kertaa halusin pitsiin hyvinkin selkeää ja elävää värien vaihtelua) ja leikkelin sen vielä puoliksi, koska sellaisenaan se olisi ollut liian massiivinen.

Mainokset

8 thoughts on “Uuden vuoden skräppäysputki on lähtenyt käyntiin

  1. Tosiaan on vaivannäkö kannattanut, hurjan hienolta näyttää!

  2. Jes! Hullun hyvä idea leikata pitsi puoliksi, mullakin on sellaista monsteripaksuista pitsiä, joka ei ihan aina toimi ihan kokonaisena. Ihana kokonaisuus, vaikkei koristeita ole paljoa, niin silti runsaan oloinen sivu syntyi. Tykkää paljon.
    hyvä päivä muuten, mun synttärit :)

  3. Tosi hieno! Tasapainoinen, luonnollinen, elävä. Me likes!

  4. Tykkään!!! Ihanat värit ja pitsit ja kaikki.

  5. Tykkään! Pitsi on ihanaa!

  6. Sä osaat kyllä tosi hyvin välittää kuvan tunnelman ja kertomuksen papereihin. Tämä on kauniin rustiikki ja tunnelmallinen! Aika hienosti sait tulostettua tekstin oikeaan paikkaan! Tuollaiseen mulla menee juuri hermo :). Teillä oli vissiin aika kiva ilta!

  7. ihan mahtava! ja vaivannäkö on kannattanut! kaikki sopii niin nappiin, niin nappiin että! :)

  8. Tasapainoinen ja kaunis sivu. Sä vaan osaat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s