cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Starscreamin joulutervehdys

7 kommenttia

Tässä nyt ehdottomasti hienoin tänä jouluna tekemäni joulukortti! Vitsit, että olen kyllä ylpeä tästä, melkein pakahdun tyytyväisyydestä, heh! Ystäväni Mirva sai kunnian vastaanottaa tämän hienon Transformers-kortin. Kuva on netistä poimittu, irroittelin vain taustastaan ja lisäsin päähän tonttulakin.

Basic Greyn punainen papru sopii taustaksi niiin hyvin. Se oikein uhkuu tuhoa, kauhua, kaaosta… ja myös iloista joulua! xD Vielä päälle söpö kukkanen ja pitsiä niin voisikos kortista enää kieroutuneempaa (mutta siistiä!) saadakaan?

Mainokset

7 thoughts on “Starscreamin joulutervehdys

 1. <3<3<3

  JEEEEEEEEEE laitoit tän viimein tänne! siiiiis tästä on edelleen aivan mielettömästi syytä pakahtuakkin! oon hehkuttanu tätä niiin paljon et alkaa sanavarasto huveta. XD ja juu, tää on kieroutunein, pelottavin, häiritsevin, upein ja mahtein kortti ikinä, vieläkin. tälläkin hetkelä pikku tonttustarscream harkitsee maailman valloittamista tulostimen päällä tietokone pöydällä. BUAHAHAHAHAAA.

  oon aivan pökerryksissä tästä edelleenkin, ja panee väkisin kikattamaan kun aamulla ton näkee. ja pitkin päivää. ^_^

  äiti oli kyl vähä et häh, ku näytin tän. se katteli sitä jonkun aikaa ja sano sit "onks tässä robotti tonttuhattu päässä?" XD ja iskän kommentti oli, et me ei sit millään taieta kasvaa näistä hirviöistä ohi. ahahahaha. mut molemmat piti tota kyllä tosi hienona, vaikkei nyt aivan sitä ehkä joulukortiksi mieltäneetkään. hehe.

 2. Haha, loisto! :D Hyvää ja railakasta joulua!

 3. ihan mielettömän hieno!!!!! mä oon kans ihan tulessa tuosta. :D ja kateellinen etten ite keksiny laittaa tollasta mun pikuveljelle (25v). tykätään molemmat transformereista! (ne vanhat piirretyt oli parhaita ja mun veli laulo aina et: ”transvomers voode bitsiraim”, ku ei tiietty mitä ne oikeesti laulaa)

 4. Tämä kortti on kyllä tosiaan ihan mielettömän upea!!!!! vaaau!

 5. Hahaha, kiitos :D :D ja hyvä että muitakin ”hulluja” löytyy xD

 6. oooh, tällainen on ihan mahtis! i <3 transformers.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s