cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Stressin purkua

5 kommenttia

Pimeät, synkät ilmat, ajoittainen syysväsymys ja työstressi meinaavat iskeä päälle. Lumen tulo piristi, mutta nyt kun suuri osa on jo sulanut pois, niin onpa aika kurjaa. Siksi pitikin tehdä vähän terapia-skräppäystä ja muistella edellisen kesän fiiliksiä. Ja muuten toimi! Olin niin innoissani kun työ (joka on vielä itsellekin mieluinen) valmistui kuin itsestään, että ahdistukset katosivat samantien.

kiireeton

Tämä on siis esimerkkityö Inspiroidun #82 haasteeseen, jossa käytellään maaleja työssä. Olipa muuten ihanaa vaan sotkea maaleilla oikein kunnolla, suosittelen! Jos ei omista aitoja skräppimaaleja, voi työssä käyttää ihan vaikka vesi-, akvarelli- tai sormivärejäkin. Itse käytin tässä ihan akryylimaaleja, joiden happovapaudesta en tosin tiedä.

Eilen tuli skräppäiltyä yksi uusikin sivu, jonka esittelen kunhan saan sen kuvattua! Viikonloppuna olisi tarkoitus myös pyhittää aikaa oikein kunnolla askarteluille. Jos vaikka saisi joulukuun teema-albumin aluille, kun materiaalejakin on tullut jo hamstrattua!

Mainokset

5 thoughts on “Stressin purkua

  1. UPEA! Elementit on niin oikeilla paikoillaan ettei tosikaan. Lemparini on musta ja valkea pitsi päällekkäin, ja sitten valkean ja mustan yhdistelmä siirtokuvana. Onko ruskeassa maalissa höyhen vai mikä? Tykkään tästä todella.

  2. Skräppäys on usein paras lääke ahdistukseen ja mustakin tuntuu että maalatut jutut syntyy jotenkin itsestään kun taas papereiden ja koristeiden asettelussa voi mennä tunteja. Sivu on aivan mahtava, maaleineen ja yksityiskohteineen! Taidankin maalata jotain viikonloppuna :).

  3. kiitos!

    sannika: ihan maalia on koko työn tausta. taitaa olla vaan niin paksusti että näyttää höyhenelle plus sitä on söhritty ja levitetty kaikenmaailman välineillä hammasharjoista ja tikuista siveltimiin :P

  4. Tää on kyllä hieno! Mahtavan elävä maalipinta ja mukavan levollinen tunnelma :)

  5. upea jälleen kerran! ensin luulin maalattua taustaa valokuvaksi. jotenkin näyttää, että siinä on ruskeaa hiekkaa ja valkoista aaltoa. kivoja mustavalkoisia elementtejä, pitsit ja raaputukset. ja kaunis valokuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s